Kaufland България вече предлага прясно изпечени продукти от производителя Софийска

...
Kaufland България вече предлага прясно изпечени продукти от производителя Софийска
Коментари Харесай

Kaufland вече предлага продукти на „Софийска баница“ в хипермаркетите си в София

Kaufland България към този момент предлага прясно изпечени артикули от производителя „ Софийска баница “ във всички свои 11 хипермаркета в столицата. Продуктите на емблематичната фамилна пекарна са се трансформирали в знак на качество и домакински усет на една от най-популярните и обичани български закуски - баницата.

Софийските обекти на Kaufland оферират подбор от шест типа баница и няколко сезонни оферти от портфолиото на „ Софийска баница “. На пекарната с прясно изпечени печива във всеки столичен Kaufland клиентите могат да открият висококачествени артикули като традиционна  баница с краве сирене и краве масло, баница със спанак, а като част от сезонния подбор - и баница с тиква и с праз.



„ Предлагането на пресни, качествени и домашно приготвени артикули е продължение на устрема ни да утвърждаваме продуктите на българските производители с достоверен роден усет, приготвени по обичайни за българската софра предписания. Непрекъснато се стремим да надграждаме богатия си подбор от пресни печива и тестени произведения и имаме вяра, че огромна част от клиентите ни ще се възползват от предложенията на „ Софийска баница “ при нас “, споделят от Kaufland България.

„ Софийска баница “ участва на пазара от 30 години и е знак на обичайна българска баница. Нейните произведения се създават ръчно и по остарели фамилни предписания, а в състава им производителят употребява висококачествени артикули като краве сирене и краве масло.  

Колаборацията сред Kaufland и „ Софийска баница “ е поредна стъпка от поредната политика на Kaufland да поддържа българското произвеждане и дребния и междинния бизнес в страната, като в същото време дава на своите клиенти достъп до качествени родни артикули. 86% от оборота на Kaufland се образува от български снабдители, а над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български. В хипермаркетите се оферират над 4300 български продукта в непрекъснатия подбор, а в по-големите хипермаркети броят им надвишава 5000.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР