Kaufland България спечели три награди по време на кариерното изложение

...
Kaufland България спечели три награди по време на кариерното изложение
Коментари Харесай

Kaufland България спечели три награди на CareerShow 2019


Kaufland България завоюва три награди по време на кариерното ревю за квалифицирани фрагменти и топ гении CareerShow 2019. Търговската верига заслужи първа премия в категория „ Най-добър шеф в бранша на бързооборотните артикули “ и още две оценки в категориите „ Най-социално виновна компания “ и „ Най-добра стратегия за кариерно развиване “. При оценяване на кандидатурите журито се управлява от редица критерии, измежду които присъединяване в обществени начинания, задържане и развиване на гении, креативност и нововъведения.

Отличието за най-хубав шеф в бранша на бързооборотните артикули е самопризнание за високите стандарти в ръководството на човешките запаси, изискванията на труд и развиването на чиновниците, които Kaufland България ползва. Инвестициите в образование на мениджъри и спомагателна подготовка на личния състав, стратегиите за предаване на познания сред чиновниците, ротациите на ръководители в разнообразни сфери на бизнеса, са единствено част от самодейностите на компанията, които й донесоха призовото място. Наградата е и следващото отличие за работодателската политика на Kaufland България, която беше оповестена за Топ Работодател в България от водещата интернационална организация Top Employer Institute.

За програмата си за подготовка на млади фрагменти „ Управители на бъдещето “ Kaufland България беше отличенa с бронз за „ Най-добра стратегия за кариерно развиване “. Програмата е ориентирана към хора с малко или без професионален опит, които минават през интензивна 12-месечно образование под управлението на ментори. След края му младите експерти заемат позиция в звеното, в което са кандидатствали. От самото начало те са наети на непрекъснат трудов контракт и получават заплащане за целевата си позиция, както и цялостен пакет обществени придобивки. Чрез " Управители на бъдещето " компанията съумява да върне български младежи от чужбина или да задържи други да изоставен страната. Kaufland България предлага всичко, което доста от тях търсят зад граница - интернационален мащаб, работа в многоезична среда и опция за старт на кариера по специалността.

За целенасочените си дълготрайни дейности в региона на корпоративната обществена отговорност Kaufland България беше отличена с второ място в категорията „ Най-социално виновна компания “. В интервала 2018-2019 година Kaufland влага средства, експертиза и ангажимент в разгръщането на своя тактика за корпоративна обществена отговорност под мотото „ Действията носят смяна “, която компанията ползва в три съществени посоки: пълноценно хранене и деен метод на живот, татковина и околна среда. С убедеността, че единствено дейностите носят смяната Kaufland непрестанно работи по планове с съответен принос в интерес на обществото и природата.

Саrееr Shоw 2019 срещна нaд 2 000 квaлифицирaни кaдри и тoп тaлaнти c пoвeчe oт 150 бългaрcки рaбoтoдaтeли. Ocвeн oтличaвaнeтo нa нaй-дoбритe рaбoтoдaтeли в cтрaнaтa, форумът включвaше рeдицa събития, които да осведомят млaдитe хoрa зa кaриeрнитe възмoжнocти в Бългaрия.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР