Kaufland България слага начало на лятното ваканционно четене с богат

...
Kaufland България слага начало на лятното ваканционно четене с богат
Коментари Харесай

Kaufland България ще предлага всички заглавия от задължителната лятна литература за ученици от 1 до 4 клас

Kaufland България поставя начало на лятното ваканционно четене с богат сезонен подбор от книги. Търговската верига ще предлага всички заглавия от листата със наложителна лятна литература за възпитаници от първи до четвърти клас, както и още над 570 заглавия, подобаващи за дребни и огромни. По този метод Kaufland засвидетелства своята роля на правилен асистент на българското семейство и на комерсиална верига, където потребителите могат да намерят това, от което имат потребност в грижата за себе си, дома си и фамилията си.
40 са наложителните заглавия от листата с литература от първи до четвърти клас, които Kaufland ще предлага. Сред тях има творби на обичаните български създатели Елин Пелин и Пейо Яворов, емблематичната поредност от произведения за Хитър Петър, български национални приказки, басни, пословици и поговорки. Най-малките читатели ще могат да открият и многообразие от международни литературни класики като „ Алиса в страната на чудесата “, „ Мечо Пух “, „ Малкият принц “, „ Приключенията на Том Сойер “, „ Карлсон, който живее на покрива “ и доста други.
Като водач в бранша за съвременна търговия и компания, която схваща потребителските трендове и се развива по отношение на тях, Kaufland осъзнава потребността на своите клиенти да откриват на едно място всичко, което им е належащо в грижата за дома и фамилията. Затова наред с качествените хранителни артикули и артикули за дома, които предлага, Kaufland непрестанно уголемява своя подбор от книги, тъй че в обектите на веригата потребителите да могат да намират многообразие от четива. Kaufland предлага богат избор от приблизително за страната над 570 заглавия във всички 34 български града, в които веригата има обекти. По този метод Kaufland обезпечава на клиентите си в съвсем всяка част на страната достъп до качествена литература.
Заглавията, които Kaufland предлага, обгръщат няколко съществени категории, съобразени с потребителското търсене. Сред тях са детски, младежки и занимателни книги, кулинарни книги, чуждоезиково образование, художествена литература, съветници и други. Всеки месец Kaufland обогатява асортимента си от заглавия със приблизително 20 нови книги според от сезона и развиването на книжния пазар. По този метод компанията дава на своите клиенти в цяла България опция непрестанно да откриват нови попълнения на отлични цени за своята домашна библиотека. Наред с непрекъснатите заглавия в асортимента си, Kaufland предлага и регулярни тематични четива, отдадени на разнообразни мотиви като 3 март, 24 май, първия образователен ден и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР