Kaufland България пуска в търговската си мрежа продукт с кауза

...
Kaufland България пуска в търговската си мрежа продукт с кауза
Коментари Харесай

Kaufland България пуска в продажба Продукт с кауза

Kaufland България пуска в комерсиалната си мрежа артикул с идея - диск с детски песни и приказки „ Маргаритка и Приказки до безкрайност “. Музикалният план съдържа 11 типичен български детски песни, изпълнени в актуален аранжименти и 6 аудио приказки. В основаването на диска се включват непринудено доста от настоящите имена на българската музикална и театрална сцена.

Компанията ще подари средствата от продажбата на диска за идеята на едноименния обществен план – построяването на новаторски детски музикални уреди за игра, които ще бъдат конфигурирани в болнични заведения в страната.

Музикалните уреди са първите по рода си в България. Използваната технология трансформира кинетичната сила от играта на децата в тон, а слънчеви панели с меки светлини внасят утешение и въодушевление.

„ Музиката е прочувствен отдушник и другар на децата. Тя оказва помощ на децата да се усещат добре и да се възстановят по-бързо. Вярваме, че всички старания които влагаме в реализирането на идеята ни, си заслужават “, разяснява Виктория Терзийска, един от основателите на план „ Маргаритка “ и създател на група „ Мастило “.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР