Kaufland България представи ексклузивната си козметична линия bevola по време

...
Kaufland България представи ексклузивната си козметична линия bevola по време
Коментари Харесай

Собствената козметична марка на Kaufland bevola отчита силен потребителски интерес

Kaufland България показа извънредната си козметична линия bevola по време на особено събитие през вчерашния ден, 28 май.
„ Интересът от потребителите към bevola надмина упованията ни. Новата ни марка се радва на извънредно внимание. Bevola е основана да се грижи за цялото семейство и за всеки вид кожа – дамска, детска и мъжка - с високо качество, което е наш неоспорим приоритет. Радваме се, че хората го правят оценка, по тази причина ще продължим да я постановяваме на българския пазар “, разяснява Стела Първанова, търговски шеф на Kaufland България.
Специалният посетител на събитието, известният реализатор и водещ Виктория Терзийска, дружно с гостите разискаха съставките на продуктите и споделиха кои са техните секрети и предписания за убеденост и чувството да се чувстваш добре в кожата си. Като марка с темперамент и философия за живота, bevola има задачата да акцентира естествената хубост и характерност.

„ Продуктите на bevola в действителност впечатлиха мен и цялото ми семейство с качеството си. Не вършим компромис с него, по тази причина bevola към този момент ще бъде и в нашия фамилен лист за извършване на покупки “, съобщи Виктория.
Kaufland България към този момент предлага над 100 продукта с марка bevola в хипермаркетите в цялата страна. Разнообразната гама от личната козметична линия на компанията предлага за дамите особено приспособени към всеки вид кожа артикули от висококачествени масла от жожоба, авокадо, арган и алое вера. Мъжката линия натъртва на артикули за лице и тяло, съобразени напълно с характера на мъжката кожа.

Bevola мисли и за най-малките представители на фамилията. За тях марката предлага необятен набор от артикули – от специфична грижа за бебешката кожа с артикули, създадени от висококачествени масла от бадем, слънчоглед, жожоба и дестилат от лайка, кремове за подсичане и раздразнения, гел за къпане от глава до пети и мокри кърпички до ароматна паста за зъби, детски душ гелове и извънреден бебешки сапун.
За несъмнено качество и сигурност в ежедневната грижа за тялото всички артикули с марка bevola са дерматологично тествани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР