Kaufland България предлага целогодишно в асортимента на собствената си марка

...
Kaufland България предлага целогодишно в асортимента на собствената си марка
Коментари Харесай

Kaufland: Лабораторни тестове 4 пъти годишно гарантират качеството на варивата под марката „Брей!“

Kaufland България предлага целогодишно в асортимента на личната си марка „ Брей! “ седем разнообразни варива – наедрял и малък булгур, грухана пшеница, нахут, фасул, леща и ориз. Всички варива от личната марка на ритейлъра са създадени в България от родни производители от обичайни български сортове. „ Брей! “ е неповторима селекция от над 110 български продукта обединени в личната марка на веригата. Изборът на продуктите кореспондира напълно с изконните усети на българина, които непроменяемо участват в кухнята на всеки един, а за българите варивата попадат в категорията първостепенни храни. Те са богати на растителни протеини, фибри и съществени хранителни субстанции, което ги прави извънредно подобаващи и скъпи за нашето уравновесено меню. Това е и повода те да намират своето място на масата на всеки българин целогодишно.

 

Новият епизод от видеопоредицата „ За качеството с Биляна Гавазова “ е отдаден на варивата точно поради тяхната значителност за обичайна българска кухня. От него потребителите на най-големия ритейлър в страната ще научат любопитни обстоятелства за суперсилите на обичайните български варива, като това че бобът е най-високопротеиновият въглехидрат, а лещата – една от най-старите храни, познати на човечеството.

Биляна Гавазова ще води феновете в кухнята на Kaufland България, където Кристина Кръстева, началник на направление „ Сухи храни “ в ритейлъра ще показва съвременни оферти за подготвяне на обичайните варива, с които българските домакини могат да разнообразят нормалните способи за подготвяне на този тип храни. В допълнение, ще бъде показан вегетариански бургер, който по тип се приближава до този, който е подготвен от месо, а усетът му ще изненада журналиста, с това че по-нищо не отстъпва на обичайния бургер. Рецептата за това кулинарно прелъщение, както и доста други новаторски и обичайни могат да бъдат открити на уеб страницата на Kaufland България. 

Целият епизод, отдаден на обичаните на всеки българин варива, може да бъде гледан в YouTube канала на Kaufland България. Рубриката, която носи името „ За качеството с Биляна Гавазова “, се излъчва всеки вторник в.

 

За Kaufland България:

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от над 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 900 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,6 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Сподели:

Още от Любопитни

 Дни, откакто отърва пандиза: Жесток удар се стовари върху Жени Калканджиева и Тачо!

Дни, откакто отърва пандиза: Жесток удар се стовари върху Жени Калканджиева и Тачо!

27 сеп 19:10 0 11935  Емилия не устоя: Разкри кошмарната истина през сълзи!

Емилия не устоя: Разкри кошмарната истина през сълзи!

26 сеп 19:44 0 36834  Скандал: Попиляха Айлин Бобева в столичен мол! (вижте цирка - СНИМКИ)

Скандал: Попиляха Айлин Бобева в столичен мол! (вижте цирка - СНИМКИ)

26 сеп 19:04 0 25025  Хю Джакман-Върколака натири одъртялата си жена

Хю Джакман-Върколака натири одъртялата си жена

26 сеп 12:11 1 9009  ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, откакто Лена се задоми

ГОРЕЩО: Деница е на мода в сърцето на Кирил, откакто Лена се задоми

25 сеп 20:43 0 9660
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР