Kaufland България получи първа награда в сектор Търговски вериги“ на

...
Kaufland България получи първа награда в сектор Търговски вериги“ на
Коментари Харесай

Kaufland България е „Компания на годината“ в сектор „Търговски вериги“

Kaufland България получи първа премия в бранш „ Търговски вериги “ на тазгодишната гала по награждаване на спечелилите в състезанието. Веригата беше отличена с още три първи места в категориите „ Налагане на лични марки “, „ Човешки запаси “ и „ Устойчива зелена политика “. 

Наградите „ Компания на годината “ се провеждат от списание „ Bulgaria Business Review “ и се връчват на компании, институции и медии, с цел да дадат публичност на техните сполучливи управнически модели и ефикасни бизнес практики. Кандидатурите в състезанието се правят оценка  от без значение жури по четири критерия - достижения в съответната категория, положителни управнически практики, рекомендации от сътрудници, както и за повсеместен принос за обществото. 



В категория „ Търговски вериги “ Kaufland България заслужи оценката си за своя повсеместен принос на българския пазар през последните 15 години. За времето от своето идване в България през 2006 година до през днешния ден компанията съумя да се трансформира в приближен асистент на българското семейство, в желан сътрудник за българския производител и в важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места с вложения от над 1.4 милиарда лв.. 

Компанията беше отличена също в категория „ Налагане на лични марки “ за националната линия артикули „ Брей! “. Kaufland получава премията за повторно, откакто предходната година заслужи първото място в тази категория единствено месец, откакто Kaufland показа „ Брей! “ на българския пазар. За напълно малко време марката съумя да завоюва потребителския интерес, да се трансформира в една от най-разпознаваемите хранителни марки и обичана за доста българи. 

На снощната гала комерсиалната верига беше наградена и за цялостната си политика за ръководство на човешкия капитал. Kaufland България заслужи първо място в категория „ Човешки запаси “ за поредните си старания в грижата за своите близо 6500 чиновници и за сполучливото осъществяване на цели в работодателската си политика.

Първото място в категория „ Устойчива обществена политика “ отличи напъните на Kaufland за това, че във време на съществени провокации пред бизнеса и обществото поради COVID-19 компанията съумява да награди напъните си в действия по корпоративна обществена отговорност и да осъществя редица нови планове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР