Kaufland България получи отличието True Leader в сектора за търговия

...
Kaufland България получи отличието True Leader в сектора за търговия
Коментари Харесай

Kaufland България с награда True Leader

Kaufland България получи оценката True Leader в бранша за търговия на дребно с бързооборотни артикули. Наградите на ICAP отличават фирмите за най-хубави бизнес практики по измерими и справедливи стопански критерии и се организират за пета поредна година. Kaufland България е притежател на оценката True Leader в бранша с бързооборотни артикули за четвърти път.

С 58 хипермаркета на територията на цялата страна, Kaufland е пожеланият избор на българския консуматор. Паралелно с устойчивото си бизнес развиване, Kaufland България е важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система, инфраструктурата по места и въздейства позитивно върху общественото развиване на страната.

Престижната премия се връчва от ICAP България, част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес осведомителни услуги в Югоизточна Европа и една от фирмите, утвърдени от Европейската работа по скъпи бумаги и тържища (ESMA) като " Агенция за кредитен рейтинг “.

Наградата True Leaders се връчва на сдруженията, които отговорят на строго избрани критерии. Те би трябвало да участват в Топ 300 най-печеливши компании по EBITDA (печалба преди лихви, налози и амортизации). Допълнително се съпоставя нарастването на броя на чиновниците по отношение на миналата година, високата кредитна оценка и да са водачи в своите браншове. Всички данни се базират на цялата календарна 2016 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР