Kaufland България подкрепя за поредна година благотворителната кампания „Купи и

Kaufland България подкрепя за поредна година благотворителната кампания „Купи и ...

Kaufland България подкрепя дарителската кампания „Купи и дари“ на Ротаракт в Пловдив и във Велико Търново.Kaufland България подкрепя за поредна година благотворителната кампания „Купи и дари“ на младежката организация Ротаракт. Мисията на инициативата е да осигури хранителни продукти на нуждаещи се деца, семейства и възрастни хора.

Акцията ще се състои на 20 април (събота) от 10,00 до 18,00 часа в хипермаркетите на Kaufland България в Пловдив и във Велико Търново. На изхода на всеки от тях ще бъдат поставени колички с визията на кампанията, в които всеки може да остави трайни пакетирани хранителни продукти (олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, варива, вафли, кроасани) и да ги дари за благородната кауза.

Продуктите ще бъдат предоставени на комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“ в Пловдив, на фондация за социални услуги „Жулевия дом“ в село Лесичово, на Дом за стари хора “Венета Ботева” – Велико Търново, Домашен социален патронаж - Дебелец, както и на семейства в нужда от Велико Търново.

Списък на хипермаркетите Kaufland, участващи в кампанията „Купи и дари“:
Пловдив – жк. „Смирненски“, бул. „Пещерско шосе“ № 36; Пловдив – жк. „Кючук Париж“, ул. „Македония“ № 97Б; Пловдив – жк. „Гагарин“, ул. „Брезовско шосе“ № 127; Пловдив – жк. „Тракия“, ул. „Цариградско шосе“ №94; Пловдив – жк. „Христо Ботев –юг“, ул. „Македония“ №97Б; Велико Търново – бул. „Краков“ 2Б.
Социалната отговорност е неразделна част от корпоративната политика на Kaufland България. Компанията непрекъснато доказва, че е съпричастна към проблемите на обществото и подкрепя редица инициативи. Сред тях са „Топъл обяд“ на БЧК, „Великден за всеки“ и Социална кухня на Омбудсмана на Република България.

Източник: 3e-news.net