Kaufland България подготвя по-ранен и по-дълъг черен петък за своите

...
Kaufland България подготвя по-ранен и по-дълъг черен петък за своите
Коментари Харесай

Черният петък идва по-рано в Kaufland с над 350 продукта и продължава цяла седмица

Kaufland България приготвя по-ранен и по-дълъг черен петък за своите клиенти. В рамките на цяла седмица, от 11 ноември 2019 година до 17 ноември 2019 година , компанията ще предложи на потребителите над 350 продукта с понижение до и над 50%. Предложенията важат до привършване на количествата. Промоционалният подбор в границите на акцията включва висок клас бяла и черна техника, мобилни телефони, артикули за дома, дамска, мъжка и детска мода, уреди за персонална грижа, детски играчки и хранителни артикули.

Сред най-атрактивните оферти в черната седмица на Kaufland са бяла и черна техника с определени качествени артикули за дома и артикули за персонална грижа. Към законовата двугодишна гаранция при закупуване на електроуреди Kaufland прибавя още една година комерсиална гаранция. По този метод компанията дава на потребителите 3 години гаранция * за бяла и черна техника и засвидетелства своя блян да предлага на потребителите артикули с високо качество.

Сред огромното многообразие от висококачествени оферти са уреди с марката Philips - тв приемник, фотоепилатор Philips Lumea, електрическа четка за зъби Philips Sonicare, епилатор и апарат за бръснене, прахосмукачка Samsung и смарт телефон Samsung Galaxy A10, блендер Nutribullet, парогенератор Tefal и други. Сред атрактивните оферти са и електроуреди за дома на личната марка на Kaufland Switch On.

В черната седмица Kaufland ще предложи и богат подбор дамска, мъжка и детска мода с огромни понижения. Само в границите на този интервал в Kaufland клиентите могат да открият специфични оферти на марката Nike. Kaufland ще даде още спомагателни понижения за близо 100 продукта от своите лични линии резистентен текстил за цялото семейство: Oyanda за дамите, Townland за господата и Hip & Hops за децата. Произведени по щадящ околната среда метод и направени от органически памук без замърсители, сертифициран по стандарта GOTS**, трите марки се отличават с високо качество и издръжливост. За дребните членове на фамилията особено в черната седмица Kaufland ще предложи и 30% отстъпка на всички Lego конструктори.

Чрез подранилата черна седмица Kaufland цели да обезпечи на своите клиенти освен многообразие от артикули на отлични цени, само че и по-комфортно извършване на покупки, което заляга в политиката на компанията за даване на качествено потребителско преживяване. Високото качество в обслужването на клиенти беше интернационално прието през 2019 г, когато Kaufland получи златен орден QUDAL за чудесно качество на своето обслужване.

Предложенията в черната седмица на Kaufland за интервала от 11.11.19 до 17.11.19 могат да бъдат прегледани в седмичната листовка на компанията.

*3-годишната гаранция не се ползва за следните артикули, част от асортимента на акцията: мобилен телефон Samsung Galaxy A10, мобилен телефон BLUE Z5 и видеорегистратор NAVIGEL. Тези изключения са маркирани в седмичната листовка на Kaufland, годна в интервала 11.11.19 - 17.11.19.

**Стандартът GOTS (Глобален органически текстилен стандарт) e международно приет стандарт, който подсигурява стабилно произвеждане на текстил - от добива на биологично създадени естествени първични материали, през екологично и обществено отговорно произвеждане, до транспарантното обозначаване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР