Kaufland България отвори вратите на първия за тази година модернизиран

...
Kaufland България отвори вратите на първия за тази година модернизиран
Коментари Харесай

С инвестиция от над 7 млн. лв. Kaufland България обнови първия за годината модернизиран хипермаркет

Kaufland България отвори вратите на първия за тази година осъвременен хипермаркет в столичния кв. Дружба с близо 3800 кв. м. комерсиална повърхност и близо 7000 кв. м. обширни паркинг места. Компанията влага над 7 млн.лв. в обновяването на обекта, като част от дълготрайната тактика за модернизиране на бизнеса със засилен фокус върху потребителите и тяхното качествено, елементарно и комфортно извършване на покупки. Крайната цел е една: да трансформира извършването на покупки в прелестно преживяване, като сътвори оптимален комфорт от паркинга до осведомителния пункт и касата. С мисъл за скъпото време на клиента, Kaufland обезпечава всичко належащо на едно място, поднесено по елементарен и комфортен метод.
Интериорната идея е създадена за улеснение за всички видове потребителско търсене. От седмично извършване на покупки през ежедневно възобновяване на свежата софра и домакинство. А за клиентите с динамично всекидневие Kaufland предлага пресни плодове и зеленчуци, салати, прясно изпечени тестени произведения и свежи оферти от новата витрина „ To Go “. Новата идея на Kaufland е основана с мисъл за три взаимосвързани детайла: измененията обезпечават оптимален комфорт за клиента, околната среда и екипа в магазина.
Простор и лесна ориентировка измежду обилие от качествени артикули
Обновеният филиал предалага над 400 продукта повече спрямо благосъстоянието в асортимента преди обновяването на обекта. За улеснението на клиентите, насочени към вегетарианската, веганска и био храна, храните са изнесени директно до секцията за плодове и зеленчуци, наоколо до входа на хипермаркета.
По-големият шир е главен акцент в новата идея. Пример за това са разширените коридори и по-ниските лавици, които пестят време на потребителите и дават опция за бърз достъп до касите от всяка точка на хипермаркета. Специално създадена навигационна система улеснява пътя на потребителя до мечтаните артикули по елементарен и подсъзнателен метод.
За по-голямо облекчение всяка група артикули е обозначена със специфични цветови кодове и икони.
Паркоместата също са разширени и към този момент са с размери 2.70 м., а в допълнение са направени и паркоместа за майки с колички.
Иновации в улеснение
Концепцията, въодушевена от мисълта за комфорт на клиента, е залегнала в измененията на доста детайли с добавена стойност за преживяването:
- Специални паркоместа за майки с деца, ситуирани наоколо до входа
- Машини за хигиена и стерилизация на ръце на изхода на обекта
- Безплатен безжичен интернет
- Гримьорна
- Пунктове за грижа за бебета
- Кът за отмора
- Различни размери колички за извършване на покупки, съгласно нуждата на клиента и колички за майки с деца

Внимание към околоната среда
Мисълта за запазване на околната среда е в сърцето на строителния развой. Цялото осветяване в хипермаркета е с енергийноефективна LED технология. От тази година компанията вкарва и спомагателен непрекъснат мониторинг и оптимизация на енергопотреблението. Въведени са голям брой способи за понижаване потреблението на хартия и използването на електронни табели и етикети в секцията за плодове и зеленчуци. В осъвременения хипермаркет е внедрена система за комбинирано отопление и изстудяване и съвременна енергийноефективна хладилна апаратура. Всички технологии и решения имат за цел да понижат въглеродния отпечатък на обекта до най-малко. Компанията е и първата в ритейл бранша на световно равнище, която сертифицира всеки хипермаркет по EDGE стандарта на Световната банка, подтикващ построяването на енергийно ефикасни здания.
Иновативните детайли от новата идея поетапно ще бъдат въведени и в останалите филиали на Kaufland в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР