Kaufland България отваря вратите на модернизирания си хипермаркет в Тракия"

...
Kaufland България отваря вратите на модернизирания си хипермаркет в Тракия"
Коментари Харесай

Модернизираният Kaufland отваря врати в Тракия, промяната е голяма!

Kaufland България отваря вратите на осъвременения си хипермаркет в " Тракия " в Пловдив. Всички консуматори на актуализирания хипермаркет ще избират от многообразие от качествени и свежи артикули по-лесно и по-бързо, а във връзка модернизирането на обекта Kaufland дава и специфични талони с отстъпки на разнообразни артикули. Всеки клиент, пазарувал на стойност над 5 лв. в първите дни след откриването на актуализирания хипермаркет, ще получи талона с отстъпки на касата. 

Модернизираният обект е съгласуван с новата идея на Kaufland България за вътрешна класификация и функционални решения, които слагат фокус върху удобството на клиента и неговото облекчение по време на извършване на покупки. Хипермаркетът е с разширени коридори и по-ниски лавици със артикули, което разрешава на потребителите да усъвършенстват времето си в обекта и прави бързото напредване до касите допустимо от всяка точка на хипермаркета. 

За още по-голямо облекчение всяка група артикули е обозначена със специфични цветови код и икона, които са в унисон с метода, по който са включени и в брошурата. А за всички консуматори с динамично всекидневие в актуализирания хипермаркет е към този момент налична и витрината " To go ". 

В актуализирания хипермаркет е внедрена система за комбинирано отопление и изстудяване, съвременна енергийноефективна хладилна апаратура, както и напълно енергийноефективно осветяване. Всички технологии и решения имат за цел да понижат въглеродния отпечатък на обекта до най-малко и акцентират поредната политика на Kaufland България за грижа към природата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР