Kaufland България отпразнува Деня на София със специална песен, посветена

...
Kaufland България отпразнува Деня на София със специална песен, посветена
Коментари Харесай

Kaufland България обогатява асортимента си и подобрява клиентското изживяване чрез модернизация на визията си в София


Kaufland България отпразнува Деня на София със специфична ария, отдадена на столицата и софиянци. Песента “Рецепта за обич “ е в осъществяване на артиста и ефирен водещ Иво Аръков и от през днешния ден звучи по софийските радио станции. По случай празника Kaufland и Иво Аръков изненадаха пет дами с името София, като им направиха серенади, снимани в особено видео .

Като водач на пазара и компания, която схваща потребителските трендове и се развива по отношение на тях, Kaufland България стартира огромен развой на смяна във визията и асортимента си, който започва в София. Процесът е резултат от задълбочено изследване, с което Kaufland разпознава потребностите, желанията и настройките на клиентите. За да отговори на високите упования на потребителите и техния все по-разнообразен усет, компанията предприе редица стъпки за да обезпечи на своите клиенти още по-голямо многообразие от качествени артикули и да усъвършенства потребителско преживяване. Промените към този момент са забележими в пет от обектите на Kaufland на територията на София.

Kaufland България сътвори специфична листовка единствено за София. Клиентите на компанията в столицата могат да открият над 20 000 качествени оферти в магазините на веригата, подбрани по отношение на техния усет. Обогатеният подбор включва нови оферти биоплодове, зеленчуци и храни, които клиентите могат да намерят в разширения биощанд.

Kaufland България поддържа българските производители – от дребната фамилна плантация до огромния промишлен бизнес. Затова неотдавна компанията предлага близо 50 български фермерски продукта от районни производители, обособени в първите по рода си фермерски щандове, които към този момент са част от асортимента на комерсиалната верига в шест обекта в София и страната. Чрез фермерските си щандове компанията освен предлага първокачествен избор от български артикули на своите клиенти, само че и продължава поредната си политика в поддръжка на дребния и междинен бизнес.

За да може непрестанно да усъвършенства потребителско преживяване, Kaufland вкара и нова съвременна визия за пилотните пет магазина на плана в София. Модернизацията е съобразена с високите условия на жителите и гостите на столицата и цели да направи тяхното прекарване по време на извършване на покупки още по-приятно и комфортно. Сред нововъведенията са обособените чери доматен бар, витрини за крафт бира, корнер за здравословни храни и актуализирана зона за личните марки бебешки и детски артикули на Kaufland. Улеснение в навигацията на клиентите по време на извършване на покупки са хумористичните табели и надписи в магазините, които насочват вниманието към съответни групи артикули.

Като водач на пазара Kaufland България непрестанно влага в удовлетвореността на своите клиенти посредством създаване и тестване на нови концепции. Сред тях е и топлата витрина „ Речено-сготвено “ в Kaufland София Младост – пилотен план за компанията в международен мащаб, където клиентите могат да се насладят на многообразие от над 60 прясно приготвени ястия, съобразени с желанията на потребителите. В духа на дълготрайната политика на Kaufland за запазване на околната среда и уговорката на компанията за понижаване на пластмасата с най-малко 20% до 2025 година, приборите в „ Речено сготвено “ са от дърво.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР