Kaufland България откри своя пети хипермаркет във Варна с инвестиция

...
Kaufland България откри своя пети хипермаркет във Варна с инвестиция
Коментари Харесай

Kaufland инвестира 33 милиона лева в новия си магазин във Варна

Kaufland България откри своя пети хипермаркет във Варна с инвестиция от 33 милиона лв.. По този метод обектите на компанията в страната са към този момент 60, като новият магазин във Варна е най-модерният от веригата в цялата страна, пишат от компанията в известие.

Хипермаркетът ще отвори 90 работни места. Така екипът на компанията в морската столица към този момент наброява общо над 600 души.

Хипермаркетът е ситуиран на малко повече от 5 200 квадратни метра застроена повърхност, от които близо 2 900 квадратни метра са комерсиална повърхност. Паркингът на обекта включва близо 230 паркоместа. Освен това магазинът дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.

В непрекъснатия си подбор магазинът ще предлага близо 15 000 продукта, от които над 12 000 са хранителни артикули.
 Снимка 462847
Източник:

От компанията показват, че ще работят с общо 23 производители от района на Варна, стоките на 16 от които се популяризират на националния пазар на веригата.

Това е първият хипермаркет на Kaufland България в града и втори в страната с напълно стъклена входна фасада, която разрешава още по-голям достъп на естествена светлина.

Сградата също по този начин е с новаторска " зелена " климатична система, която комбинира отопление и изстудяване. Съоръжението няма да употребява горива, а остатъчната топлота от хладилните витрини и пространства, с цел да се отоплява през зимата и разхлажда през лятото, пишат още от Kaufland България. Хипермаркетът има и последно потомство LED осветяване, което води до по-големи икономии.
 Колко български артикули продават Billa, Kaufland, Lidl и T Market?
Колко български артикули продават Billa, Kaufland, Lidl и T Market?

Четирите вериги държат към 30% от търговията с бързооборотни артикули у нас
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР