Kaufland България изцяло обнови своя уебсайт. Новата визия на kaufland.bg

...
Kaufland България изцяло обнови своя уебсайт. Новата визия на kaufland.bg
Коментари Харесай

Всичко за ученика във виртуалната класна стая на обновения уебсайт на Kaufland

Kaufland България напълно обнови своя уеб страница. Новата визия на kaufland.bg е в унисон с освежения корпоративен образ, който веригата стартира последователно да постанова от началото на юли тази година. Новият уебсайт цели да улесни българския консуматор, като дава опция за нагледен достъп до топ предложенията и обмисляне на покупките.
Интерактивността на уеб страницата се добавя и от виртуална класна стая, особено създадена във връзка старта на новата образователна година. Самостоятелна графа „ Всичко за учебното заведение “ спомага на родителите при избора на училищен принадлежности и пособия. Във виртуалната класна стая са поместени както настоящи седмични оферти, особено подбрани за подготовката на ученика, по този начин и ученическа стратегия, която може гратис да бъде свалена. Рецепти за уравновесено хранене на ученика допълват подготовката за новата образователна година.
Обновеният kaufland.bg предлага както цялостния набор от седмични продуктови оферти, по този начин и информация за личните марки на компанията и услугите, от които всеки клиент може да се възползва в хипермаркетите. Всичко това се добавя и от богат избор от предписания. Всички над 600 хрумвания за ястия са проведени по групи, за по-лесна навигация и избор.
За по-голяма нагледност и улеснена навигация корпоративната информация е отделена в специфична подстраница. Факти за компанията могат да бъдат открити в секцията „ За нас “, а свободните работни места и задължението на Kaufland България като шеф могат да бъдат открити в секция „ Работа и кариера “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР