Kaufland България избра Варна за домакин на най-модерния си хипермаркет

...
Kaufland България избра Варна за домакин на най-модерния си хипермаркет
Коментари Харесай

Kaufland България откри първия си хипермаркет по изцяло нова концепция

Kaufland България избра Варна за хазаин на най-модерния си хипермаркет в страната. Новооткритият обект е четвърти за морската столица, само че първи в България, построен по напълно нова идея. Хипермаркетът се намира наоколо до стадион „ Варна " на бул. „ Осми крайморски полк ". Той е построен с акцент върху улеснението при извършване на покупки и в него са внедрени редица нововъведения в дизайна и реформаторски функционални решения.

Стоките в хипермаркета са подредени по по-прегледен метод, който напълно кореспондира с освежената визия на марката. Артикулите са обозначени със специфични знаци, а всяка стокова група е с друг цвят и икона. Цветовите кодове и знаците кореспондират с образната еднаквост на представянето на седмичните промоции в брошурата, чийто формат бе изменен през лятото.

„ Лесното насочване, бързината на извършване на покупки и уютната атмосфера в хипермаркета бяха водещи при проектирането и градежа. Клиентите би трябвало бързо да намират нужните им артикули и да се усещат удобно по време на извършване на покупки ", разяснява Димитър Спасов, Председател на Управителния съвет на Кауфланд България ЕООД енд Ко КД.

Сред нововъведенията се отличават отстранените загради сред главните коридори, което разрешава бързите покупки без потребност от циркулиране на целия хипермаркет, по-ниски регали с по-голямо разстояние един от различен за по-лесна досегаемост и нагледност. Новият хипермаркет улеснява и хората с динамично всекидневие със своите пекарна и витрина „ To go ". Те са ситуирани по метод, който обезпечава бърз достъп до касите.

Четвъртият хипермаркет в морската столица е построен и с грижа към природата. Фасадното решение е от най-голям енергиен клас, а озеленяването към хипермаркета доближава 30%, което акцентира поредната политика на Kaufland България за грижа към природата. По образец на редица други свои обекти и тук е внедрена система за комбинирано отопление и изстудяване, която способства за понижаване на нездравословните излъчвания. Добавена е и по-модерна, енергийно-ефективна хладилна апаратура, както и напълно енергийно-ефективно осветяване.

Разположен на 3 815 м2 комерсиална повърхност, хипермаркетът разполага с 249 места. С откриването на обекта във Варна, хипермаркети Kaufland в цялата страна са към този момент 58.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР