Kaufland България и вече доставя до домовете в София, Пловдив,

...
Kaufland България и вече доставя до домовете в София, Пловдив,
Коментари Харесай

Kaufland България отвори онлайн

Kaufland България и към този момент доставя до домовете в София, Пловдив, Варна и Бургас в партньорство с платформата за доставка на храна. Електронният магазин започва с опция за избор от над 400 продукта, като следва асортиментът да бъде разширяван.
„ Щастливи сме, че можем да продължим да предлагаме и доставяме качество и прохлада на нашите клиенти и по този метод. Радвам се, че намерихме точния сътрудник за това. “, разяснява изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев.
 „ Алианс-ДН “: Kaufland е един от главните ни сътрудници, на който разчитаме през дейния сезон „ Алианс-ДН “: Kaufland е един от главните ни сътрудници, на който разчитаме през дейния сезон
Семейната компания е един от водачите в производството на алуминиеви капачки на българския пазар и дълготраен сътрудник на комерсиалната...
" Изключително щастливи сме да приветстваме в фамилията на foodpanda одобрена верига магазини като Kaufland. За нас това партньорство е основно и с него затвърждаваме лидерската си позиция в ерата на quick commerce /бързи доставки/. Очакваме още повече удовлетворени клиенти, които ще се възползват от опциите и богатия подбор, който дава платформата ни. ", сподели изпълнителният шеф на foodpanda България Ивайло Нецов.
Към момента онлайн услугата дава опция за избор от над 400 продукта - висококачествени млечни и месни артикули, консерви, питиета, кафе, захарни произведения, дрогерийни артикули и козметика, артикули за бебето и детето, свежи плодове и зеленчуци, както и био, и профилирани храни. Доставката е безвъзмездна, като минималната сума за поръчка е 30 лв..
Всеки, който желае да пазари онлайн, би трябвало да се записва през интернет страницата или мобилното приложение на foodpanda. В полето за търсене следва да бъде въведен адрес, на който да бъде получена поръчката. След това би трябвало да бъде определена секция " Магазини ", а от там системата демонстрира най-близкия обект на Kaufland. При клик върху него се зарежда асортиментът, предлаган от компанията онлайн, разпределен по продуктови групи за облекчение на клиентите, и извършването на покупки може да стартира.
Времето за доставка е към 60 минути от момента на поръчката. Стоките се доставят при съблюдаване на всички ограничения за сигурност. При онлайн заплащане има алтернатива доставката да бъде безконтактна.
 Бул Ейпъл: С помощта на Kaufland имахме опцията да се сертифицираме по Global G.A.P. Бул Ейпъл: С помощта на Kaufland имахме опцията да се сертифицираме по Global G.A.P.
Търговската верига е главен сътрудник на производителя на български ябълки през цялото време на активността му Янко Манолов, притежател н...
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР