Kaufland България дава началото на имиджова кампания под мотото .

...
Kaufland България дава началото на имиджова кампания под мотото .
Коментари Харесай

Kaufland България стартира кампания под мотото Разчитайте на нас“

Kaufland България дава началото на имиджова акция под мотото " ". Нейни основни настоящи лица и главен фокус са чиновниците на компанията. В серия от образни формати Kaufland България показва свои чиновници на първа линия, като споделя какви са техните персонални истории и най-силни качества в работата им. Чрез акцията Kaufland България затвърждава своята водеща позиция както като един от най-желаните и сигурни работодатели в България, по този начин и като водач в бранша за съвременна търговия в страната.

" Разпространението на COVID-19 и всички провокации, с които се сблъскаха обществото и бизнеса, ни подтикнаха още по-ясно да осъзнаем ролята си освен на водеща компания в модерната търговия, само че на първо място на водач в грижата за хората - нашите клиенти и нашия екип. Кампанията " Разчитайте на нас " разкрива човешкия образ на бизнеса ни, в сърцето на който стоят точно чиновниците. Гордеем се с тяхната неуморна работа, висок професионализъм и личностни качества. Вярваме, че нашият максимален триумф е точно сплотеният екип, който за близо 15 години, откогато сме на пазара, успяхме да изградим и който е постоянно разполагаем за всяко българско семейство ", разяснява Милена Караилиева, HR шеф на Kaufland България.
 Снимка 492905
" Разчитайте на нас " е посланието, което чиновниците на Kaufland България насочат към клиентите на комерсиалната верига. С настъпването на световната пандемия те поеха отговорността да останат на първа линия и да продължат работата си още по-мотивирано и отдадено, тъй че българските жители да имат достъп до храна и артикули от първа нужда. В рамките на акцията Kaufland България демонстрира същинските лица на своите чиновници и техните най-силни персонални и професионални качества, които ги трансформират в отлични експерти и им оказват помощ да се оправят както в сложната обстановка с COVID-19, по този начин и с ежедневните провокации в своята работа и персонален живот. Именно чиновниците стоят зад триумфа на Kaufland като водач в бранша за съвременна търговия в България и компания, на която българските консуматори могат да разчитат.
 Снимка 492904
Мотото " Разчитайте на нас " е и самобитен зов, с който Kaufland България се обръща обществено към своите чиновници в символ на дълбока благодарност към тях за всеотдайната им работа, ангажираност и преданост към компанията. С превръщането на свои чиновници в лица на акцията Kaufland засвидетелства своето почитание към труда на екипа си, с помощта на който комерсиалната верига продължава да бъде водеща в бранша и да следва своята визия за шеф, в основата на която стои взаимно доверие, ангажираност, мотивация и развиване на екипа.
 Снимка 492902
По време на изключителното състояние Kaufland България предприе всички нужни превантивни ограничения, с цел да подсигурява сигурността на своите клиенти и своя екип и да предотврати разпространяването на ковид. Компанията оборудва всички свои обекти в страната със защитни загради, обезпечи на екипа си защитни маски, шлемове, ръкавици и средства за стерилизация. Всеки чиновник на компанията на първа линия получи еднократна спомагателна финансова награда към своето месечно заплащане, с което компанията засвидетелства благодарността си за неуморния труд и отдадеността на своите чиновници. Търговската верига има цялостна тактика за асортимент, образование, развиване и задържане на фрагменти, в която водеща е грижата за хората. Kaufland обезпечава на своите чиновници несъмнено работно място, конкурентно заплащане, просторен пакет от 15 обществени придобивки, който компанията непрестанно се стреми да надгражда, годишни профилактични прегледи, образования и семинари за повишение равнището на професионалните и личностни умения, обучителни стратегии, стратегии за ръководство на гении и благоприятни условия за интернационална кариера и познания в един от най-динамичните и конкурентни браншове. Благодарение на тактиката си за развиване на човешкия капитал, към този момент две следващи години Kaufland България сполучливо се сертифицира като Топ Работодател от самостоятелния интернационален институт Top Employers institute, което е доказателство за водещата позиция на компанията като шеф в страната.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР