Каубоя” влезе в клетката срещу Гънър Нелсън в основната карта

...
Каубоя” влезе в клетката срещу Гънър Нелсън в основната карта
Коментари Харесай

Алекс Оливейра с усмивка от болницата след UFC 231


" Каубоя” влезе в клетката против Гънър Нелсън в главната карта на UFC 231 предходната събота вечер. Битката сред двамата мъже в полу-средна категория приключи посредством загуба със събмишън за Оливейра във втори рунд. По-изненадващото обаче бяха ударите, които накараха Алекс Оливейра да кърви доста от разрязващ лакът на възпитаника на SBG.

Треньорът на Оливейра - Андре Тадеу разкри пред медии, че неговият играч имал потребност от 29 шева, откакто е получил разрязващ лакът в челото. Това е довело до голямото количество кръв, което почитателите видяха да тече от лицето на бразилеца малко преди той да се съобщи поради rear naked choke душенето. По-късно Оливейра разгласява снимкавъв Фейсбук, разкриваща зашитата му рана. Ясно се вижда, че " Каубоя " е в положително въодушевление даже след кървавия свършек на вечерта.

Освен физическите вреди, които понесе, това е тежка загуба за Оливейра. Към момента той има 19 победи, 6 загуби и 1 мач, разгласен за “несъстоял се”. 30-годишният ММА играч понесе четвъртата си загуба в UFC. Оливейра е бил сприран и преди, само че елементарно можем да твърдим, че това е най-бруталната и запаметяваща се загуба на професионалната му кариера до момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР