Катя, Вики и Невена - три от четирите героини в

...
Катя, Вики и Невена - три от четирите героини в
Коментари Харесай

Новият български сериал „Господин Х и морето“ с необичайна изненада за зрителите

Катя, Вики и Невена - три от четирите героини в престъпната комедия „ Господин Х и морето “, бяха показани от актрисите Станислава Николова, Доротея Толева и Ина Добрева в „ Събуди се “ по NOVA и разкриха каква изненада готви сериалът за феновете.

► „ Господин Х и морето “: кой ще устои да не бъде излъган?

Сериалът стартира на 1 март , а две от майките в него и тяхната диаметралност – учителката Невена, споделиха сантиментални секрети от филмовия сюжет, в който един мъж съумява да обърне надолу с главата живота на не една, а цели четири дами!

 Господин Х и морето Getty

„ Много от лицата в сериала са познати от театралната ни сцена, а в този момент феновете ще могат да ги видят и на дребния екран. Моята героиня усеща фалша при господин Х и това въобще не й харесва “, показа Ина Добрева, която влиза в ролята на кардинална, само че постоянно праволинейна до досада начална учителка .

Ще успее ли господин X, господин Христов или Хамелеона, както е прочут героят на Калин Врачански в другите си сюжетни превъплъщения, да я завоюва с тъкмо противоположното - непоследователност, само че и шеговита лекост към сякаш сериозните тематики в живота, следва да разберем по NOVA.

„ Имам възприятието, че наклонността сега е да се представяме като други и точно по тази причина става въпрос в сериала. Според мен всеки фен ще припознае себе си в някой от героите, тъй като всички сме пъклен разнообразни и забавни “ , добави Доротея Толева , чиято героиня Вики ще покаже, че и лъжите крият доза съблазън.

 Господин Х и морето Getty

„ Моята героиня живее зад маската си, избира брачна половинка си не със сърцето, а с главата си. Но до каква степен ще я докара това...., ще би трябвало да гледате сериите! “ , загадъчно се включи в диалога и Катя , изиграна от Станислава Николова . Нейното семейство е видимо съвършено, само че какво ли се крие зад тази фасада?

По време на сериала „ Господин X и морето “ феновете ще имат опцията за персонална връзка с актьорите. За задачата ще бъде основан специфичен влог във VBOX7, посредством който Вики ще развива истории от сериала.

„ Моята героиня има влог, в който дава препоръки на хората. (А в действителност самата има потребност от такива!) Идеята ни е да развием заниманието на Виктория, с цел да създадем спомагателна връзка със феновете “, показа Доротея в „ Събуди се “.

 Господин Х и морето Getty

„ Господин Х и морето “ стартира от 1 март по NOVA, а неговите 12 епизода ще се излъчват всеки петък от 20:00 ч.

► „ Господин Х и морето “: кой ще устои да не бъде излъган?

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР