Катя от Ритон се е вманиачила по трикове, които използва

...
Катя от Ритон се е вманиачила по трикове, които използва
Коментари Харесай

Катя от "Ритон" младее с люти чушки като Хайди Клум

Катя от " Ритон " се е вманиачила по трикове, които употребява  германска манекенка, продуцентка, телевизионна водеща и актриса Хайди Клум, с цел да поддържа младостта на тялото си. 

Нежната половинка от дуета е последовател на здравословното хранене с добре уравновесено меню, съдържащо повече плодове, зеленчуци и доста вода. Катя е изчела доста материали и книги по какъв начин човек да резервира младостта и се старае в менюто й да участват храни, за които е открито, че освен щадят талията, само че и съдържат субстанции, съхраняващи свежестта на кожата.

От скоро дуетната половинка на Здравко залага освен на диетични и подмладяващи храни, само че и на разтривки с масла, които вършат кожата копринена и сияйна. Два пъти в седмицата теляк се отбива в дома й и в продължение на час и половина я подлага на няколко процедури. Една от тях е с масажни кремове с дестилат от люти чушки с отслабващ резултат, с каквито вае тялото си и Хайди Клум.

Масажистът глези Катя и с разтривки с морска сол, зехтин и розмарин. Целта на морската сол е да извлече непотребните течности от организма на звездата, и да спомогне за извеждането на шлаката, без да изсушава кожата й. Всичко това е част от приготовленията й за юбилея " Музика и обич ", с който " Ритон " ще празнува 40 години творчество.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР