Катя от племето на Рибарите в Игри на волята със

...
Катя от племето на Рибарите в Игри на волята със
Коментари Харесай

Катя от "Игри на волята" би променила представянето си! Воинът шокира - заобичала племето си

Катя от племето на Рибарите в " Игри на волята " сигурно е един от най-колоритните участници в шоуто. Тя не познава лицемерието, постоянно споделя каквото ѝ е на сърце, не се преценява с общоприетото, не се помирява с него. Освен това е страховит играч, на който Рибарите дължат огромна част от успехите си. 

Виж още: Скандали ли? Лагери ли? Участниците в " Игри на волята " загърбиха враждите и се събраха на по чашка

Катя бързо се трансформира в любим на феновете и то не поради любовта към сестра си, а точно поради това, че е пряма. Голямата сестра или " първата палачинка ", както нерядко се назовава, постоянно има какво да каже и този път го направи пред почитател профил на " Игри на волята " в Instagram.

Там тя споделя, че в случай че може да промени нещо в присъединяване си в " Игри на волята ", то това щеше да е да се преценява със своите стремежи, а не с тези на сестра си. Шоуто я е трансформирало. " Често споделям " може да не разбирам, само че одобрявам ". Това се промени, не одобрявам всичко ", споделя още тя. 

На въпроса коя е най-тежката борба в шоуто, Катя ни изостря любознанието - към момента не сме я видели. Още не сме видели, по думите ѝ, и най-трудното и тежко решение, което взима в шоуто. 

Виж още: След " Игри на волята ": Христа е удовлетворена от представянето си, научила доста за себе си и другите

Ако можеше да избира в кое племе да бъде, то това е щяло да бъде племето на Жътварите. Ако пък може да плени трима играчи от другите племена, то това биха били Вайс, Джери и Ваня. За своята най-голяма конкуренция дефинира самата себе си. 

Виж още: Зара от " Биг Брадър " показа по какъв начин се е научила на самообладание и защо е признателна

А кой е моментът от шоуто, в който е най-щастлива? И него не сме видели още, само че Катя дава жокер - това е моментът, в който обикнала тима си и осъзнала, че ще завърже същински другарства. 

Най-голямата фантазия на Катя през днешния ден е един по-добър свят, с по-осъзнати и обичащи хора.

Изображение: https://www.instagram.com/rush.katerina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР