Катя и Здравко ще атакуват и Велико Търново, като датата

...
Катя и Здравко ще атакуват и Велико Търново, като датата
Коментари Харесай

Ритон включиха и Велико Търново в турнето Музика и любов, атакуват още два града

Катя и Здравко ще нападат и Велико Търново, като датата за огромния им концерт под Царевец към този момент е ясна - 18 септември.

" Очакваме с неспокойствие всичките си концерта - магията от срещите с феновете ни е необяснима и преживяването е несравнимо . Специално в Търново пяхме за последно през 2012 година за 35-годишнината ни, по тази причина се радваме, че ще им гостуваме още веднъж. Запланували сме още два града, с изключение на към този момент оповестените, само че ще ги обявим малко по-късно ", призна Катя Михайлова.

Пред цялостната зала " Канев Център " в Русе звездното семейство започва обиколката си из страната предходната сряда.

Тази вечер " Ритон " пък ще открие благотворителния концерт в " Арена Армеец " - " Ние обичаме България ", който е в поддръжка на Плевенската гледка. " Каузата е потвърдено благородна и се радваме, че сме част от тази самодейност ", разкри пред Би Ти Ви Катя.
Точно след седмица, на 29 май, на изпълнителите на " Джалма " им следва още една благотворителна изява - част от средствата от концерта им в Пловдив ще бъдат дарени на подпомагането на център за проблематични деца. А датите за идващите им концерти из страната са както следва: 30 юни - Варна, 5 юли - Бургас, 12 септември - Плевен, 18 септември - Велико Търново.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР