Кацнал ли е човек на Луната или историята е фалшифицирана?

...
Кацнал ли е човек на Луната или историята е фалшифицирана?
Коментари Харесай

Кацането на Луната стана повод за скандал с начална учителка

Кацнал ли е човек на Луната или историята е фалшифицирана? Бурен спор се развихри в обществените мрежи преподава ли се в четвърти клас известната доктрина на конспирацията.

Къде е произнесъл историческите си думи астронавтът Нийл Армстронг на 21 юли 1969 година? Пост на родител в обществените мрежи твърди, че начална учителка е съобщила като факт, че човек не е стъпвал на Луната.

Урокът е изнесен пред четвъртокласници по предмета " Човекът и природата ". Версиите какво тъкмо е станало в клас обаче се разминават. Участниците в историята отхвърлиха изявление. Пред началниците си учителката обяснила, че е показала на децата различна доктрина, заяви бТВ.

Не един, а 12 души са стъпили на Луната в шест сполучливи задачи. Едно от доказателствата са фотоси на НАСА направени от спътник. На тях се виждат следите от човешко наличие от 69-а до 72-ра. Астрономите изясняват и за какво на фрагментите от Луната американското знаме се развява, без да има атмосфера.

Утре астрономите от Българска академия на науките са поканени на открит урок в 38-мо учебно заведение, където ще опишат на децата за задачите на индивида до Луната, както и за методите да разграничат обстоятелствата от конспирациите.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР