Къци Вапцаров е с комоцио и фрактура на ключицата. Това

...
Къци Вапцаров е с комоцио и фрактура на ключицата. Това
Коментари Харесай

Какво е състоянието на Къци Вапцаров след ПТП-то

Къци Вапцаров е с комоцио и фрактура на ключицата. Това научи " Телеграф “ от " Пирогов “, където е настанен шоуменът.

Още в ранни зори през вчерашния ден, за да успокои всичките си другари и познати, той написа в профила си във Facebook:  " Благодаря на всички! Ще ми мине като на куче! И в " Пирогов “ имаше нещо красиво! Изгревът през прозореца! “.

Приятели

" Къцка, мърдаш ли бре? ", попита на стената му във Facebook Богдан Томов. След секунди имаше и отговор: " Умерено “, на което артистът постави удивено дребосъче. Според лекари контузиите на Вапцаров не са животозастрашаващи, само че би трябвало да остане в болница под наблюдаване.

Инцидентът стана в петък сутринта на кръстовището на " Дондуков “ и " Раковски “. Стана ясно, че служител на реда с цивилна кола завил на алено и отнесъл мотопедчето, с което се придвижвал шоуменът. Българска национална телевизия пък популяризира фрагменти по какъв начин медици го качват в колата за спешна помощ.

Наказание

Полицаят се движел със сиво БМВ, а Къци с моторче и се пускал от операта към Сточна гара. Тъй като ченгето прелетяло на алено, Вапцаров се блъснал в задната част на колата.

От Министерство на вътрешните работи обясниха пред " Телеграф “, че към този момент е почнала инспекция по случая. Полицаят ще бъде осъден, защото е минал на алено.

Самият Къци разгласява пост в моторджийска група във Facebook: " Полицаите щели да вземат мотора, тъй като ще водят разследване. Така че благодаря, няма потребност. И са взели цивилната кола на служителя на реда. “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР