Къци е успял да се пребори и с още една

...
Къци е успял да се пребори и с още една
Коментари Харесай

Къци Вапцаров пребори алкохола

Къци е съумял да се пребори и с още една взаимозависимост - алкохола.

"Неприятно ми беше да се виждам. Бях поруменял, лоен, потен, надебелял. 75 кг за мен са доста, с 10 над естествените ми. Имах шкембе. Ядях доста и пиех доста.

Една нощ, беше 2000 -та година, бяхме на Златни пясъци. Прибрах се на 5 уискита, погледнах се в огледалото и се погнусих от себе си – в огледалото видях една свиня!

Грозна картинка. И си споделих – стига! Жена ми и детето спяха, аз всяка нощ пиех с едни мои другари музиканти, които имаха един пиано бар там. И бяха такива купони, до 5 часа сутринта – песни, танци и доста пиянство, несъмнено ", признава Къци.

Водещият в никакъв случай не е бил пияч, само че е бил на път да се трансформира.

Да спре алкохола се оказало нелека работа. Минава през разнообразни стадии – първо разрежда спиртните питиета с доста лед или с ябълков сок.

Така минават три години. Лека-полека минава на безалкохолна бира, написа „ България Днес “.

"Пиенето е обществена активност, множеството хора пият, с цел да се приобщят към останалите, тъй като се усещат неловко да кажат, че са на вода и сок, да не им се смеят. Това е същото, като да се срамуваш, че караш евтина кола или имаш елементарен телефон.

Аз това към този момент съм го претърпял. Вече не се срамя да кажа, че имам остарял модел телефон, че карам елементарна кола и се обличам семпло. И че не пия в компания. Не се усещам подтиснат от това ", безапелационен е шоуменът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР