Кацайки на летище Берлин Бранденбург в сряда следобед, Чарлз и

...
Кацайки на летище Берлин Бранденбург в сряда следобед, Чарлз и
Коментари Харесай

Берлин посрещна Крал Чарлз III пред Бранденбургската врата

Кацайки на летище Берлин " Бранденбург " в сряда следобяд, Чарлз и брачната половинка му бяха посрещнати от немски публични лица, като Камила получи букет цветя.

От летището кралската двойка се насочи към Бранденбургската врата в центъра на града за гала по посрещане с военни почести.

Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер и брачната половинка му Елке Буденбендер постлаха аления килим за гостуващия монарх. Те посрещнаха Чарлз и Камила на " Паризер плац " (Парижкия площад) с цялостно церемониално посрещане.

Това е първият път, когато държавен глава публично е посрещнат пред Бранденбургската врата в Берлин , а не в замъка Белвю, формалната резиденция на немския президент.

Когато членовете на кралското семейство излязоха от колата, тълпата аплодираше, а последователите нетърпеливо развяваха немски и английски флагове над главите им.

Снимка: АР/БТА

Снимка: АР/БТА

След осъществяване на националните химни на двете страни, кралят, съпроводен от президента, инспектира почетната армия, преди да зарадва тълпите, като се насочиха към тях, с цел да ги поздравят.

Снимка: АР/БТА

Камила - облечена в тюркоазена рокля и палто с шапка от ирландския модист Филип Трейси и съпроводена от Буденбендер, направи същото от другата страна на Паризер Плац.

По-рано полицията ограничи достъпа до " Паризер плац ", където след инспекции за сигурност към 1500 фенове бяха позволени да гледат посрещането на краля от армията.

Снимка: АР/БТА

Около 900 служители на реда през днешния ден подсигуряват сигурността на английския крал Чарлз Трети и брачната половинка му Камила в Германия, съобщи представител на полицейската работа, представен от ДПА. Районът към първокласния хотел " Адлон " до Бранденбургската врата, където отсяда фамилията, е отцепен. Заграждения с вход са ситуирани и в по-широкия държавен регион, където Чарлз ще бъде посрещнат в двореца Белвю - формалната резиденция на федералния президент, както и във федералната канцелария и в Бундестага.

Снимка: АР/БТА

Специални звена на немската федерална полиция и охранители от Англия ще дават отговор за непосредствената сигурност на английското кралско семейство. Кучета, подготвени да откриват експлозиви, също ще обхождат основни местоположения и транспортни средства.

Утре броят на ангажираните служители на реда се чака да стигне 1100, защото кралската двойка има наситена стратегия в Берлин.

Чарлз Трети ще произнесе в четвъртък тирада в немския парламент и ще се срещне с украински бежанци в Германия. Германският президент Франк-Валтер Щайнмайер и кралската двойка ще посетят германо-британска военна част в провинция Бранденбург, западно от Берлин.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР