Катрина Ходж, носителка на титлата Мис Англия - 2009, разказа

...
Катрина Ходж, носителка на титлата Мис Англия - 2009, разказа
Коментари Харесай

Воювалата в Ирак "Мис Англия", разказа как е била тормозена, докато е била на служба в армията

Катрина Ходж, носителка на купата " Мис Англия - 2009 ", описа за издевателствата на военните, до момента в който служила в английската войска, оповестява " Мирър ". Ходж си напомни по какъв начин във военното поделение към нея почнали да изпитват злост откакто тя получила премия за присъединяване си в интервенция в Ирак. Колегите й считали, че момичето е наградено несправедливо и единствено тъй като не е " мъж ".



По признанията на " армейската Барби ", тя получила унижаващи писма. Също по този начин, тя била атакувана и в столовата.



" Веднъж хвърлиха по мен газирана напитка. Сдържах се, с цел да не избухна в сълзи пред тях, само че в стаята ми просто се разплаках " - споделя Катрина.



Според " Мис Англия ", началството било наясно какво се случва, само че не подхванало никакви ограничения.



Трябва да се означи, че Ходж се включила към английската войска на 17-годишна възраст. Армейско Барби била наречена откакто момичето пристигнала на работа с високи токчета, с подправени мигли и розова чантичка.



През 2009 година става носителка на купата " Мис Англия ", само че това не я избави от тормоз в Кралския британски полк. Поради тази причина през 2015 година Ходж напуснала армията, само че съгласно нейните думи, тя към момента получава обиди от сътрудниците в мрежата.

Превод и редакция: БЛИЦ






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР