Катрин Зита-Джоунс и дъщерята й Карис на шоуто на Майкъл

...
Катрин Зита-Джоунс и дъщерята й Карис на шоуто на Майкъл
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс и дъщерята й Карис на шоуто на Майкъл Корс

Катрин Зита-Джоунс и дъщерята й Карис на шоуто на Майкъл Корс
Катрин Зита-Джоунс участва през вчерашния ден на шоуто на Майкъл Корс в Ню Йорк с 15-годишната си щерка Карис, която е копие на майка си.

Майка и щерка дружно. Седмицата на модата е в разгара си в Ню Йорк от предходната седмица, а актрисата Катрин Зита-Джоунс посети дълго чаканото шоу "Майкъл Корс" в сряда, 12 септември, дружно с щерка си Карис. Въпреки тийнейджърската си възраст, 15-годишното момиче сподели, че към този момент се усеща доста добре пред фотографите. Облечена с черно горнище и голи плещи съчетано с камуфлажни панталони, тя направи сензация за фотографите преди парада. Междувременно майка й бе избрала за случая дълга елегантна цветна рокля.

От предходната година Карис Зита-Дъглас постоянно заема първите редици на стилните ревюта. Съучастнички в стила си, майката и дъщерята направиха усещане с външния си тип по време на шоуто "Долче и Габана" през април тази година. Трябва да се каже, че единствено на 15 години тийнейджърката към този момент има мощно чувство за жанр. "Модата е толкоз значима в моя живот, тъй като майка ми е фешън икона за мен", изясни тя в изявление за списание "Town & Country" през август. "Винаги виждам какво има в дрешника й". От своя страна Катрин Зита-Джоунс незабавно реагира, като сподели, че щерка й към този момент има "свой личен стил". Остава да се види дали момичето ще реши да пробие в света на модата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР