Катрин Зита-Джоунс е твърдо решена да стартира своя собствена лайфстайл

...
Катрин Зита-Джоунс е твърдо решена да стартира своя собствена лайфстайл
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс стартира собствена лайфстайл марка

Катрин Зита-Джоунс е твърдо решена да започва своя лична начин на живот марка, като разшири съществуващата си сбирка Casa Zeta-Jones.

50-годишната актриса разгласи проектите си да пусне в продажба идната седмица гама от обувки, веган кафе, любовни лъжици и грим с марката Casa Zeta-Jones.

В изявление пред неделното издание на „ Дейли Мейл” тя сподели: „ Всичко, което съм основала, в действителност е план от пристрастеност. Исках да трансформира тази пристрастеност в крачка напред и да основа марка, която е красива и първокласна, като в същото време към момента е налична за хората”.

Изданието оповестява също, че другари на актрисата са декларирали, че звездата се надява, че новият й план ще ускори общественото й наличие и ще й даде повече време, с цел да се “съсредоточи върху” като децата си – 19-годишният Дилън и 17-годишната си щерка Карис, която има със брачна половинка си Майкъл Дъглас.

Марката Casa Zeta-Jones на Катрин към този момент съществува и сега продава спално долни дрехи, възглавници и шезлонги, само че звездата се надява да трансформира марката в цялостна сбирка от начин на живот артикули.

Звездата от „ Маската на Зоро “ ще следва стъпките на колежката си Гуинет Полтроу, която започва своя уеб страница за начин на живот Goop през 2008 година.

По-рано Ктрин Зита-Джоунс изяви обществено желанието си да се измъкне „ от лудия свят на Холивуд “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР