Катрин Зита-Джоунс е една от известните дами, която следим с

...
Катрин Зита-Джоунс е една от известните дами, която следим с
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс и йогата по бански

Катрин Зита-Джоунс е една от известните дами, която следим с необикновен интерес в обществените мрежи.
 Катрин Зита-Джоунс, естествената хубост и селфито с посивяла коса и без грим
Катрин Зита-Джоунс без грим и с бели коси

Да живее естествената хубост

Актрисата наподобява ужасно, постоянно е била бранител на естествената хубост и ни потвърждава, че една жена може да посреща годините красиво, без да се тормози за бръчките и посивелите коси.

Разбира се, Зита-Джоунс не разчита единствено природата да е благосклонна към нея, а поставя нужните грижи, за да се поддържа във форма и да се усеща добре в кожата си .

От няколко дни звездата от " Маската на Зоро " е на слънчева почивка с яхта по Средиземноморието в компанията на брачна половинка си Майкъл Дъглас . Тя разгласява няколко селфита на двамата и се пошегува, че по никакъв начин не са положителни в този вид фотоси в непосредствен кадър. Но пък още веднъж съумяха да ни ухилен със своята непрестореност и любовта, която изобщо не крият.

След това Зита-Джоунс качи и две къси видеа, с които още веднъж ни оправи настроението. На първото я виждаме да плува край яхтата .

Но по-важно е пояснението, което дава за обстановката - че преди малко си е измила косата, само че доста е желала да се топне в морето. Затова и плува малко необичайно - с цел да не си намокри косата. А кардинално се оправя доста по-добре с плуването - съвсем като Майкъл Фейпс.

На второто видео актрисата ни показва йога умения, облечена в цялостен черен бански . На палубата на яхтата тя прави постоянната си подготовка и показва забележителна за своите 51 години еластичност.

 Катрин-Зита Джоунс, кафето, чаят, шоколадът и какво още съдържа менюто на актрисата
Какво включва менюто на Катрин-Зита Джоунс

Има ли и десерт

Като я гледаме освен желаеме да сме на нейно място на яхтата, само че и се мотивираме да следваме образеца й. А резултатът от плуването и йогата е на разположение - Катрин наподобява прелестно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР