Катрин Вачева тотално разби групичката, която готви последно в Черешката

...
Катрин Вачева тотално разби групичката, която готви последно в Черешката
Коментари Харесай

Катрин Вачева нокаутира Тервел Пулев! Боксьорът й завидя жестоко за...

Катрин Вачева тотално разруши групичката, която готви последно в „ Черешката на тортата “. Освен нея през предната седмица ръкави запретнаха Радина Кърджилова, Параскева Джукелова, Моньо Монев и боксьорът Тервел Пулев. Манекенката бе подценена, само че доста бързо се потвърди, че освен може да готви, ами смая и фенове и посетители с феноменално 5-степенно меню, в което сподели креативност, досетливост и сервира храната с усет и артистизъм.
Тя се похвали и с баснословен дом, съчетал жанр и разкош, а масата – подредена по етикeт и изпълнена с блюда, грабващи аудиторията. Телешко с кока кола, гарнитура от бял ориз, сос от манатарки, розова чорба “Барби “, както тя самата я презентира, 3 типа салати – домакински катък, комплициран в издълбани домати под формата на лалета, домашни краставички издълбани като лодки, цялостни с млечна салата от яйце, печена чушка, кисело мляко и сметана, айсберг с круши, кедрови ядки и сирене ементал.

Висш пилотаж както се изрази и началник Манчев бе и десертът на Катрин – френският сладкиш с ябълки и топка сладолед „ Тарт Татен “.

Вачева остави с отворена уста гостите си след всяко последващо ядене, което презентираше като същински експерт. Черешката на тортата обаче пристигна, когато моделката извади своите дарове за гостите -тя бе поръчала ръчно направени порцеланови черешки под формата на купи за храна, с което тотално им обра точките.

Манекенката получи единствено 10-ки, а единственият, който я ощети с 8-ца беше Тервел Пулев с обяснението, че десертът му бил сладостен, пък другояче всичко друго било съвършено.

В обществените мрежи породи вълна от неодобрение против боксьора, че злобата и завистта му към манекенката очевидно си е проличала. Други разясниха, че се е изложил даже при даването на оценката, чудейки се какъв брой пръста да покаже на камерата, тъй че да не даде повече точки.

„ Тервел го удари спортната завист, видя, че Катрин впечатли всички и плакетът ще отиде в нейните ръце и побърза да застрахова личното си място, по тази причина й даде по-малко точки, само че се изложи, тъй като сподели на черното-бяло, безапелационни са феновете.

Представена като “ тежкият нокаут “ Катрин Вачева несъмнено нокаутира гостите си с топ вечеря. „ Беше земна, сладка и занимателна “, “ всичко сготви с лекост и сервира с финес “, “ единствената, която пускаше смехории и майтапи в анонсите си, а не сухарка като останалите, които единствено мълчаха и се пазеха да не сбъркат в някоя изпусната не на място дума “, текът мненията в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР