Катрин Вачева стана „Woman of thе Universe 2018” (в превод

...
Катрин Вачева стана „Woman of thе Universe 2018” (в превод
Коментари Харесай

Катрин Вачева срази Колумбия! Стана Woman of thе Universe 2018

Катрин Вачева стана „ Woman of thе Universe 2018” (в превод „ Жена на вселената 2018”) в Колумбия, откакто бе определена единомислещо от журито за най-красива измежду претендентките. Родната моделка безусловно съкруши конкуренцията с съвършени ограничения и извънредно добра подготовка за състезанието, който е и вторият по величина в международен мащаб след „ Мис Свят”.

Първо и извънредно пред „ ШОУ” Катрин споделя единствено дребна част от вълнението да носи на главата си влиятелната корона. „ Изключително съм разчувствана и горда! Чувството е неописуемо, все едно имам рожден ден, поздравите са толкоз много”, бяха първите думи на Вачева от Колумбия. Разбрахме, че с изключение на „ Жена на вселената 2018”, тя е наградена и със специфична лента за „ Перфектна фигура”. Правилата на състезанието били от строги по-строги – по време на целия престой от близо седмица там, всяка крачка на всяко от девойките се следяла безусловно под лупа и надлежно видео заснемана. В рамките на няколко тематични дни всяка една от претендентките е трябвало да покаже освен манекенските си ограничения, само че и своите личностни качества, както и умеене за акомодация в разнообразни обществени обстановки. Конкурсът бил и със специфична идея под надпис: „ Не на домашното принуждение над деца”. Именно за нея още преди да замине за Колумбия, Катрин приготвя дълга презентация с богат снимков материал, с която в последна сметка впечатлява доста комисията. Впечатлява даже и главнокомандващия на военноморския флот, на който подарила сувенир от България с обичайни за фолклора ни претекстове, измежду които участвало и обичаното на всички чужденци розово масло.

Посещението там било наложително за всички девойки. На типично българско звучене Вачева залага и на самия край – излизайки на сцената с пиринска носия. И даже хвърля към публиката три рози, които взема решение неподготвено да откъсне малко преди да излезе на сцената. „ Това е най-ценното, което ще покажа на финала. Роклята, с която ще впечатля! Ще виждам да бъда друга всяка вечер и ще се старая усмивката да не слиза от лицето ми”!, бе споделила Вачева пред нас броени часове преди да замине за Колумбия. И ето, че в действителност съумя! Любопитна детайлност, която безусловно изумява Катрин е, че вместо с обичайното за такива състезания усмихнато двуличие, след финала тя бива заляна с положително отношение и от страна на останалите девойки, и от страна на медии и уредници на събитието.

„ Всички девойки си помагахме от самото начало, усещаше се супер единодушие, което другояче е нехарактерно за подобен вид състезания. Възхитена съм от това отношение! Когато оповестиха името ми на финала, всички девойки се втурнаха да ме прегръщат, правеха ми фотоси, клипчета, с цел да ми остане като спомен. Казаха ми, че са доста впечатлени от подготовката ми, като цяло от отношението, което съм имала през цялото време. Много е прелестно, че от самото начало всички се държахме извънредно другарски една с друга”. Веднага, откакто награждават Катрин в нейната категория „ Мис”, поставят корона и на главата на „ Мисис Русия” – в категорията за омъжени дами. Малко преди да се окичи с короната на „ Woman of thе Universe 2018” пък, се оказва, че майката на Катрин сънувала този триумф. Събудила се измежду нощ и не съумяла да заспи до сутринта от мисли за щерка си, до момента в който най-после не научила персонално от нея по телефона за радостния процес на събитията. В Колумбия Катрин отпътува дружно със своя другар.

Преди да се организира финалния тур на състезанието претендентките за короната също влезнали в ролята на оценяващи. Станали част от жури на детски конкурс за хубост. Именно на него Катрин се сприятелява с едно от момиченцата – 5-годишната Мария Хосе, която има извънредно тежка персонална история. Баща й е погубен при полицейска акция, тъй като бил наркодилър, а майка й е в пандиза.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР