Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018 в Колумбия,

...
Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018 в Колумбия,
Коментари Харесай

Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018

Катрин Вачева стана Woman of thе Universe 2018 в Колумбия, откакто бе определена единомислещо от журито за най-красива измежду претендентките. Родната моделка безусловно съкруши конкуренцията с съвършени ограничения и извънредно добра подготовка за състезанието, който е и вторият по величина в международен мащаб след Мис Свят.

Първо и извънредно пред ШОУ Катрин споделя единствено дребна част от вълнението да носи на главата си влиятелната корона. „ Изключително съм разчувствана и горда! Чувството е неописуемо, все едно имам рожден ден, поздравите са толкоз много”, бяха първите думи на Вачева от Колумбия.

Разбрахме, че с изключение на Жена на вселената 2018, тя е наградена и със специфична лента за Перфектна фигура. Правилата на състезанието били от строги по-строги – по време на целия престой от близо седмица там, всяка крачка на всяко от девойките се следяла безусловно под лупа и надлежно видео заснемана.

В рамките на няколко тематични дни всяка една от претендентките е трябвало да покаже освен манекенските си ограничения, само че и своите личностни качества, както и умеене за акомодация в разнообразни обществени обстановки. Конкурсът бил и със специфична идея под надпис: Не на домашното принуждение над деца.

Именно за нея още преди да замине за Колумбия, Катрин приготвя дълга презентация с богат снимков материал, с която в последна сметка впечатлява доста комисията. Впечатлява даже и главнокомандващия на военноморския флот, на който подарила сувенир от България с обичайни за фолклора ни претекстове, измежду които участвало и обичаното на всички чужденци розово масло.

Посещението там било наложително за всички девойки. На типично българско звучене Вачева залага и на самия край – излизайки на сцената с пиринска носия. И даже хвърля към публиката три рози, които взема решение неподготвено да откъсне малко преди да излезе на сцената.

„ Това е най-ценното, което ще покажа на финала. Роклята, с която ще впечатля! Ще виждам да бъда друга всяка вечер и ще се старая усмивката да не слиза от лицето ми”!, бе споделила Вачева пред нас броени часове преди да замине за Колумбия. И ето, че в действителност съумя!

Любопитна детайлност, която безусловно изумява Катрин е, че вместо с обичайното за такива състезания усмихнато двуличие, след финала тя бива заляна с положително отношение и от страна на останалите девойки, и от страна на медии и уредници на събитието.

„ Всички девойки си помагахме от самото начало, усещаше се супер единодушие, което другояче е нехарактерно за подобен вид състезания. Възхитена съм от това отношение! Когато оповестиха името ми на финала, всички девойки се втурнаха да ме прегръщат, правеха ми фотоси, клипчета, с цел да ми остане като спомен.

Казаха ми, че са доста впечатлени от подготовката ми, като цяло от отношението, което съм имала през цялото време. Много е прелестно, че от самото начало всички се държахме извънредно другарски една с друга”.

Веднага, откакто награждават Катрин в нейната категория Мис, поставят корона и на главата на Мисис Русия – в категорията за омъжени дами. Малко преди да се окичи с короната на Woman of thе Universe 2018 пък, се оказва, че майката на Катрин сънувала този триумф. Събудила се измежду нощ и не съумяла да заспи до сутринта от мисли за щерка си, до момента в който най-после не научила персонално от нея по телефона за радостния процес на събитията. В Колумбия Катрин отпътува дружно със своя другар.

Преди да се организира финалния тур на състезанието претендентките за короната също влезнали в ролята на оценяващи. Станали част от жури на детски конкурс за хубост. Именно на него Катрин се сприятелява с едно от момиченцата – 5-годишната Мария Хосе, която има извънредно тежка персонална история. Баща ѝ е погубен при полицейска акция, тъй като бил наркодилър, а майка ѝ е в пандиза.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР