Катрин Вачева стана жертва на нагъл рекет, заплахи, лъжи и

...
Катрин Вачева стана жертва на нагъл рекет, заплахи, лъжи и
Коментари Харесай

"ШОУ" разкри страшен скандал: Лелята на Катрин Вачева я обвини в кражба на 10 бона и злато, а тя пък...

Катрин Вачева стана жертва на безочлив рекет, закани, неистини и история, която провокира шок. „ Нито в този живот, нито в идващия някой ще ме рекетира, било той и мой родственик “, написа тя в обществената мрежа. А за преживения смут и напрежението, в който живее през последните две седмици, манекенката споделя пред вестник „ Шоу “.
Моделката се чуди по какъв начин личната й вуйна може да я сложи в центъра на сходен смут. Катрин е ходила до 3-то РПУ и е пуснала тъжба против нея. През годините постоянно е усещала омразата на тази жена. Лелята е завиждала на нея и на фамилията й, че имат финансови благоприятни условия. Много пъти са й помагали, само че уви, тя не е оценила жеста.

Въпросната дама е излъгала органите на реда, а също по този начин е инсценирала грабеж в личния си дом, с цел да набеди Вачева.

Започна да ме рекетира за пари, да ми пуска известия със закани, да ми звъни, един непрекъснат тормоз в продължение на дни. Започна да ми написа, че е ходила на ходжа, който й е споделил, че аз съм индивидът, взел парите й, по-късно най-безочливо ми написа, че ми е направила черна магия, от която съм щяла да потъна, сиреч да умра до три месеца, в случай че не й занеса една избрана сума, която до последно не уточняваше каква е. Ще дава на медиите ни цялата ни преписка по вайбър, която след това тя изтри, аз обаче съумях да запазя и предам на полицията “, отсича моделката.

Най-разтърсващото от новия брой на вестник " ШОУ " вижте ТУК.

Лелята даже не е съумяла да назове мястото, на което са се намирали въпросните откраднати пари. В жалбата си е вписала, че изчезналата сума е: 8 000 лв., 126 $ и 20 евро. Липсвали й и златни пръстени, само че това го е написала в известие до Катрин, само че е пропуснала да го включи в жалбата.

30-годишният наследник на лелята неведнъж е ходил да желае пари на Катрин и тя му е давала, Последният път е решила да му откаже и той е почнал да блъзка с ритници по вратата й.

Вачева е посетила баба си, майката на починалия й татко, която живее в жилището на лелята. Това се е случило на рождения й ден, когато внучката й решила да я изненада с торта. Във въпросния ден лелята си е отишла на село, а откакто се върнала, и решила да набеди Катрин, че тъкмо когато тя е била в жилището, са изчезнали парите и златните украшения. Случаят е стигнал даже до предаването по Нова ТВ „ Съдебен спор “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР