Катрин Тасева спечели първото за годината официално контролно на националния

...
Катрин Тасева спечели първото за годината официално контролно на националния
Коментари Харесай

Катрин Тасева спечели контролното състезание на националния отбор

Катрин Тасева завоюва първото за годината публично контролно на националния тим по художествена гимнастика индивудуално. Състезателките показаха новите си композиции пред многочислена аудитория в зала " Раковски " и пред погледа на президента на федерацията Илиана Раева, на вицепрезидента Мария Петрова и на трикратната международна шампионка Мария Гигова. Най-добрата българска гимнастичка Невяна Владинова взе участие в контролното, само че остана отвън класирането. Тя не игра със скокове и пируети, защото е с лека травма на коляното и от треньорския щаб взеха решение да не рискуват. Тасева, която е гимнастичка на клуб " Левски Илиана ", се показа най-добре в днешното контролно. Втора и трета са надлежно Боряна Калейн (Левски Триадица) и Ерика Зафирова (Левски Илиана).

 Индивидуалните ни гимнастички демонстрираха новите си композиции @@@В класирането следват Петя Борисова (Авангард), Галатея Герова (Тракия Елит) и Марина Иванова (Тракия). Йоанна Николова и Биляна Писова пропуснаха конролното. Президентът на БФХГ Илиана Раева съобщи, че е удовлетворена от показаното от гимнастичките. " Като цяло съм доста удовлетворена. Някои състезателки демонстрираха изключителна, забележителна бих споделила централизация и демонстрираха в пъти по-добро положение от това, което е действителното им. Това е Катрин Тасева. Неви не игра със скокове и избрани пируети, тъй като направи една травма и я щадим известно време. Имаше къс интервал, в който не тренираше. В момента е добре, само че взимаме превантивни ограничения, с цел да я съхраним. Изключителна Галатея Герова. Композициите са доста мощни и са съобразени с новия устав, само че следва доста работа ", сподели президентът на БФХГ Илиана Раева.

 Индивидуалните ни гимнастички демонстрираха новите си композиции @@@ " Катрин Тасева да вземем за пример по никакъв метод на тренировки не даваше индикации, че ще направи толкоз мощно контролно. Колкото и мощна игра да има обаче, с цел да отиде на интернационално съревнование пред нея има голямо " само че "... Поздравявам Катрин Тасева за страхотното показване през днешния ден. Тя би трябвало да се оправи с други проблеми, не го ли направи няма да види съревнование в чужбина ", добави Раева.

Новите композиции на ансамбъла на България ще бъдат показани на 31 януари, а на 14 февруари ще има още едно контролно, което ще се организира в " Арена Армеец ", разкри Илиана Раева. " Като цяло съм удовлетворена от това контролно. Допуснах някой неточности. Имам лек проблем с коляното, само че не е нищо съществено. Харесвам и четирите си съчетания. Трудни са, в действителност са сложни даже и за мен ", заявиаНевяна Владинова Първият шампионат за българския тим за новия сезон ще бъде Гран При в съветската столица Москва в средата на февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР