Катрин Тасева получи предложение - изненада дни преди Коледа и

...
Катрин Тасева получи предложение - изненада дни преди Коледа и
Коментари Харесай

Катрин Тасева разказва за приказния си Коледен годеж

Катрин Тасева получи предложение - изненада дни преди Коледа и през днешния ден показа страстите си пред екип на Нова ТВ. Медалистката ни Катрин Тасева се сгоди, нейният избраник й предложи в центъра на град Пловдив. Идеята му беше доста забавна и друга от множеството сантиментални оферти. 

Насред площада група Дядо Коледовци застанаха и изписаха надпис - Ще се омъжиш ли за мен; под бурните овации на минувачите Катрин одобри. Признава, че по никакъв начин не е очаквала това да се случи в оня миг. Споделя, че е била огромна изненадата й. Казва за годеника си, че е добър и доста благ човек. Определя се като късметлийка.

Катрин Тасева е измежду най-хубавите ни спортистки, една от гордостите на Илияна Раева, с половинката си Станислав Сивков описа, че на Игнажден има рожден ден и по тази причина е решил по този начин ексцентрично да предложи брак. За изненадата подбрал група другари, които се облекли в костюми на Дядо Коледа и по този начин съумели да оказват помощ на Станислав. Той има сладкарници в ПЛовдив и тъкмо в една от тях се среща с Катрин, а мотивът нейн рожден ден, за който тя търсела торта. И по този начин сладостен се оказва животът им до момента, желаем им доста обич, въпреки те още да не бързат с приготовленията за сватбата. 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР