Катрин Тасева (Левски Илиана) се класира на първо място в

...
Катрин Тасева (Левски Илиана) се класира на първо място в
Коментари Харесай

Катрин Тасева спечели днешното контролно на националния отбор

Катрин Тасева (Левски Илиана) се класира преди всичко в многобоя на днешното контролно съревнование на народен тим за дами, което се организира при закрити порти в подготвителната зала на " Арена Армеец ".

Контролното беше закрито с оглед спазването на ограниченията за сигурност по време на извънреднатата епидемиологична конюнктура.

Тасева беше най-хубава и на четирите уреда - обръч, топка, бухалки и лента.

Втора в многобоя се класира Татяна Воложанина (Левски Илиана), която беше втора и на уредите обръч, топка и бухалки, а на лента се подреди на третото място.

Трета приключи Вая Драганова (Левски Триадица), която завоюва второто място на лента и се подреди трета на обръч, топка и бухалки.

В контролното участваха единствено състезателките от главен състав за дами. Боряна Калейн не взе присъединяване, тъй като лекува грип, а Лъчезара Пекова също не игра, въпреки че стартира да тренира в залата, откакто се възвърне от контузия, само че към момента не е в оптимална форма за присъединяване в контролно съревнование.

При девойките участваха също гимнастичките от главен състав, които се готвят за Европейско състезание, като всяка една изигра по три уреда.
 Първото място завоюва Ева Брезалиева (Олимпия Бургас), втора се класира Радина Томова (Локомотив София), а трета приключи Стиляна Николова (Етър Велико Търново).

Брезалиева заслужи три първи места на уредите - въже, топка и бухалки, а първа на лента се класира Стиляна Николова, която се подреди втора на топка и трета на бухалки (на бухалки играха и трите състезателки), а Радина Томова зае второто място на въже, бухалки и лента.
Ансамблите дами също изиграха през днешния ден своите композиции.

Всички демонстрираха доста добра подготовка предвид на времето, с което разполагаха за трениране в зала. Имаше някои грешки, чието изчистане няма да бъде проблем, единствено е значимо всички да бъдат здрави и ситуацията с пандемията да разрешава естествени тренировки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР