Катрин Тасева изигра последното си европейско първенство. След олимпийските игри

...
Катрин Тасева изигра последното си европейско първенство. След олимпийските игри
Коментари Харесай

Катрин Тасева игра за последно пред родна публика

Катрин Тасева изигра последното си европейско състезание. След олимпийските игри в Токио тя ще приключи спортната си кариера.

На финалите на обособените уреди през днешния ден тя се подреди пета на бухалки и на лента, шеста на обръч и седма на топка.

" Смятам, че направих в действителност едно доста мощно съревнование, доста бях смела, доста добра подготовка за олимпийските игри. Показах една доста добра форма и че мога да се боря за медали. Конкуренцията не ме изненада с нищо, всички са в доста добра форма, извънредно впечатлена съм от гимнастичките на Беларус. Респект към Харнаско, която след толкоз тежка контузия се възвърне, направи толкоз мощни надпревари и играе по този метод. Наистина конкуренцията е убийствена, само че ние се борим и мисля, че имаме действителни шансове ", сподели Тасева.

Снимка: Ладислав Цветков

На финалите гимнастичките имаха право да изберат свои обичани песни, с които да поздравят почитатели в залата.

" Имахме право на избор да изберем тези песни за финалите. Избрах четири български песни, всяка една свързвам с доста персонални и прочувствени за мен моменти. Беше хубаво, беше доста хубаво за последно да изляза пред родна аудитория. Най-емоционални за мен бяха финалите, просто доста беше хубаво ", добави грацията.

" Сега забравяме това, което се е случило тук - то към този момент е минало, продължаваме с нови сили. Следващата седмица продължаваме с подготовката за олимпиадата, остана доста малко време. Имаме едно съревнование в Москва, не съм сигурна дали ще участваме в Минск. Заминаваме по-рано за Токио, там ще имаме лагер и общо взето предстоят два тежки месеца ", сподели още Катрин Тасева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР