Катрин Райън знае много добре колко диви могат да бъдат

...
Катрин Райън знае много добре колко диви могат да бъдат
Коментари Харесай

Как комикът Катрин Райън се възстанови след думите на сина си, че готвенето й „има вкус на мръсотия“

Катрин Райън знае доста добре какъв брой диви могат да бъдат децата, изключително откакто дребното й дете сподели, че храната й има усет на „ нечистотия “.

„ Той сподели, че готвенето на мама е непоносимо. Нейното готвене имаше усет на нечистотия, беше същински удар “, споделя канадският комедиант за дребното си дете Фред.

Райън има три деца – Вайълет, 14, от предходна връзка, Фред, 2, и Фена, 15 месеца, с нейната обичана от детството и сътрудник Боби Кутстра.

Фред е най-трудното й дете за разногласия по време на вечеря и тя е полагала обезверени старания, единствено с цел да го накара да опита нейната храна.

„ Сключих договорка с него – споделих, че можете да го опитате и в случай че желаете да го изплюете, ви е разрешено и няма да не си в неволя. Просто го сложете в устата си, пробвайте го и вижте дали ви харесва. Тогава той ще си каже, Добре, и ще си разреши да отхапе. И даже да го изплюе, всички в кухнята споделят: „ Наистина добре, Фред. Еха! Страхотен. Видя ли по какъв начин Фред опита това? Това беше в действителност готи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР