Катрин Маноилова пропусна днешната първа тренировка на националния ни отбор

...
Катрин Маноилова пропусна днешната първа тренировка на националния ни отбор
Коментари Харесай

Падане застрашава участието на Маноилова на световното в София

Катрин Маноилова пропусна днешната първа подготовка на националния ни тим по шорттрек в " Арена Армеец " преди международното състезание, което стартира на 8 март в София. Талантливата ни състезателка е паднала по време на подготовка в събота и има контузия на главата. Тя е била два дни в болница поради дребен хематом, само че през днешния ден е била освободена.
Кънки с изострен връх (ВИДЕО) Как се готвят участниците в международното по шорттрек в София
Утре Маноилова ще премине още един скенер на главата, след което ще стане ясно дали ще може да взе участие на международното състезание. Ако не може, на нейно място в самостоятелния тим евентуално ще бъде включена Лилия Джустрова, само че по този начин България няма да започва при щафетите дами на 3000 метра.

Снимка: Lap.bg

Легендата на българския шорттрек Евгения Раданова съобщи, че чака Маноилова да бъде част от състава.

Националите Зорница Пенчева, Анна Якимова, Лилия Джустрова, Димитър Георгиев и Калоян Ангелов изпробваха леда и след края на заниманието споделиха, че са удовлетворени от тренировката и от качеството на леденото покритие. Българите упражняваха дружно с двама състезатели от Хърватия и един от Италия, водени от треньорите Юлиян Ангелов и Кирил Пандов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР