Катрин Хейгъл стана майка преди 14 месеца и вече може

...
Катрин Хейгъл стана майка преди 14 месеца и вече може
Коментари Харесай

Катрин Хейгъл показа перфектна форма след раждането

Катрин Хейгъл стана майка преди 14 месеца и към този момент може да се похвали с съвършена форма, за каквато могат да й завидят даже по-младите й колежки.

Актрисата разгласява фотография в Instagram на колаж, на който се вижда каква голяма смяна е претърпяла фигурата й в последната година. “Първата фотография е направена един месец откакто родих сина си. Втората фотография е след съвсем една година по-късно и последната фотография е направена този уикенд “, написа Хейгъл.

“Иска ми се да имах няколко и сред първата и втората фотография, с цел да видите фактически какъв брой муден е напредъкът ми, само че уви… Бях заета да се занимавам с толкоз неща през всичките тези месеци, без да се занимавам с отслабването! Както и да е, следва лятна почивка, имам нова работа, която стартирам през април и желая да се усещам стегната, мощна и секси. Това беше нещото, което ме движеше напред през последните два месеца, с цел да изгубя най-сетне и последното тегло след бременността и да открия плочките, които бяха “погребани ” някъде под този стомах “, споделя актрисата.

Тя не разкрива с тъкмо какъв брой кг е трябвало да се бори, само че споделя какво е правила, с цел да реализира мечтаната фигура. Хайгъл споделя, че в последните близо два месеца е правила подготвителната стратегия на Кейла Итсинс, с която доста девойки реализират страхотни резултати. “Няма да неистина – упраженията са в действителност тежки, само че резултатите, които реализирах единствено за 5 седмици, поддържат мотивацията ми и ме въодушевяват да не преставам.

Благодарна съм, че имах цяла година да намеря тези мускули на корема и да върна дупето си на мястото му, както и че не бях пресирана от работата да си върна формата бързо, само че е време да трансформира фитнеса и здравето на тялото си в приоритет ”, написа Катрин към фотосите. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР