Катрин Елизабет Хъдсън, по-известна като Кейти Пери, става на 38

...
Катрин Елизабет Хъдсън, по-известна като Кейти Пери, става на 38
Коментари Харесай

Лудата глава Кейти Пери навърши 38 г.

Катрин Елизабет Хъдсън, по-известна като Кейти Пери, става на 38 години.

Тя е родена и израства в Санта Барбара в семейство на двама пастори. Тя е приблизително дете в фамилията. Има по-малък брат и по-голяма сестра, написа Дарик.

Кейти стартира да пее в черква, когато е на девет години. Продължава да пее в църквата до 17-годишна. Присъства на християнски учебни заведения и лагери. От 9 до 16-годишната си възраст взема уроци в Музикалната академия в Западна Санта Барбара и учи италианска опера за малко.

Пери има доста награди и номинации, в това число единадесет номинации за Грами и „ Жена на годината “ от сп. Billboard. Тя е единственият реализатор, който е прекарал цели 69 седмици в класацията на Billboard Hot 100, без да излезе от топ 10.

Кейти Пери е щастлива със брачна половинка си Орландо Блум и дъщеричката си Дейзи Дав Блум.

Кейти и Орландо Блум се сгодиха през 2019 година, Актьорът и певицата са доста влюбени и отворени към концепцията да имат още деца дружно.

Звездата е известна измежду холивудските звезди с типичното си възприятие за комизъм и оцветеност. Тя не се опасява да се " изложи " и постоянно се майтапи със самата себе си. Залага на смели и шарени визии и обича да опитва с външния си тип.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР