Като знак на съпричастност и призив за Мир, отборите на

...
Като знак на съпричастност и призив за Мир, отборите на
Коментари Харесай

Кирил и Дима ще изведат Пирин и Левски

Като знак на съпричастност и апел за Мир, тимовете на Пирин и Левски ще бъдат изведени на терена за днешния си дуел от 25-ия кръг на efbet Лига от Кирил и Дима - двете украински момчета, които дойдоха в Благоевград с „ Автобуса на вярата “ и започнаха да упражняват в школата на " орлетата ".

При излизането на тимовете на таблото на стадион „ Христо Ботев “ ще бъде прожектиран текстът на химна „ Пирин е голема планина “.

На полувремето на дуела от изпълнителния шеф на клуба Таско Тасков и кмета на Община Благоевград Илко Стоянов ще бъдат наградени доброволците от „ Автобуса на вярата “ Николай Ризов, Атанас Станоев, Владимир Будников и Ангел Гюров. Те ще получат специфични плакети. Аплодисменти ще получат и водачите на рейса Петър Ангелов и Росен Пандурски, които през днешния ден извършват своите служебни отговорности и още веднъж са на път.

Аплодисменти ще получат и децата от ДЮШ „ Хлапетата “, родени през 2013 година, които завоюваха шампионата в Тетевен, като по пътя към финала завоюваха със 6:1 против румънския Стяуа (Букурещ).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР