Като започнем от Мария и завършим с Малина, звездите на

...
Като започнем от Мария и завършим с Малина, звездите на
Коментари Харесай

Кой и къде шие роклите на бг звездите

Като стартираме от Мария и приключим с Малина, звездите на българския шоубизнес от разнообразни генерации, пък и освен от стила на фолка, могат да бъдат видяни скрито да се вмъкват в един вход на остаряла софийска кооперация, директно до ремонта на ъгъла на централните улици Ангел Кънчев и Солунска.

Момичетата стопират начело или някъде в уличките лимузините и джипките си и бързо се вмъкват вътре в зданието. Там те намират най-популярната сега в елита шивачка, която всички знаят като Стани или Стана.

Когато Риана или Ева Мендес примерно ослепи на концерт, светско събитие или наградна гала с неповторим тоалет, нашите звезди стремително звънят и си поръчват "от същото ". За Стана секрети в занаята няма.

Тя облича звездите, както преди го правеше, само че не с ръчно направени тоалети, а с фабрични ментета сестрата на Маргина от СИК в магазинчето си в Пловдив, където клиентки бяха другарките от първата вълна на фолкиндустрията като Глория и Камелия, чийто спор за една дълга рокля с тигър псевдоКавали още се помни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР