Като заговорихме за ценности, не е ли най-голямата ценност Истината!?

...
Като заговорихме за ценности, не е ли най-голямата ценност Истината!?
Коментари Харесай

Николай Марков пита: Крие ли се истината за виновниците за падналия МИГ-29?

" Като заговорихме за полезности, не е ли най-голямата полезност Истината!?

Как се живее без истина, господа? Ами живее се някак, ще кажат недъгавите ни " бранители на демокрацията ", които по никакъв метод не се интересуват от цялата истина за случая с починалия български водач, единствено тъй като е управлявал съветски аероплан. И би трябвало да почине!
 Черната кутия на МиГ-а е извадена от 70 метра дълбочина, данните могат да бъдат разчетени още през днешния ден Черната кутия на МиГ-а е извадена от 70 метра дълбочина, данните могат да бъдат разчетени още през днешния ден
На брифинг пред медиите служебният министър на защитата Георги Панайотов заяви за намирането на черната кутия на изчезналия изтребите...

А упрекваха и упрекват в скриване на истината комунистите, нали? Ами те какви са тогава, откакто се държат тъкмо като тях? Да не приказваме, че те не могат да бъдат други, написа специалистът по национална сигурност.

" Да, приятели, но този съветски аероплан сме го плащали и поддържали всички български жители в едно с всички разноски по образование и прехрана на българския водач, по тази причина, имаме право да знаем цялата истина. И в случай че някой мисли друго, значи, че не прави оценка, че парите на жителите имат решаващо значение за националната сигурност.

Нашият напредничав престиж Мунчо, продължава да неглижира случая и да прикрива виновниците за злополуката. Продължава и да дава необятна медийна естрада на лица със противоречива социална и професионална известност, които да трансферират цялата виновност на починалия водач и на качествата на самолета.

Да не приказваме за министерския боклук настанен в креслото на защитата, който наподобява толкоз презрян и незапознат, че мястото му във всички структури на НАТО наподобява все по-сигурно. Извинявам се, че назовавам това пълзящото нещо с същинското му име Мунчо, само че не зная друга форма за послание към един изявен към този момент народен изменник. Поредния, само че не последния.
 Бивш боен водач: Има осведомително затъмнение по случая със починалия авиатор Бивш боен водач: Има осведомително затъмнение по случая със починалия авиатор
Бившият боен водач Николай Калев изясни какви са вероятните аргументи за нещастието със починалия боен водач. „ Не можем катег...

След като заплащам налози, които отиват за закупуването на скъпи военни самолети и впрочем, желая да знам истината. Не някаква истина, а цялата истина, такава каквато я дефинират обстоятелствата. В противоположен случай ще прикани за гражданско непокорство по въпроса, тъй като на мен ми пука за един български водач, даже той да е единствения ни бранител.

Напомням, че в случай че починалия беше вероятно американски водач, до момента Черно море да е пресушено и водача и самолета открити. Така се работи с отговорност към парите на данъкоплатците. Не с мунчовски номера!

И в последна сметка, за какво не помолихте, уважаеми Мунчо, руснаците да открият този неоткриваем техен МИГ? Можеше да го намерят за часове, пък и доколкото зная самите руснаци се намират на половин час път от случая. Дали щяха да откажат помощ? Не мисля.

Но...въпросът е политически. Както и погребението на цялата българска страна и нация. “
 Жената на починалия боен водач: Грешка на въздушното управление умъртви мъжа ми! Жената на починалия боен водач: Грешка на въздушното управление умъртви мъжа ми!
Жената на починалия водач на МиГ 29 - майор Валентин Терзиев – с нейна версия за ужасяващата покруса.  Информацията, която...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР