Като всички момичета, мечтаех за пищна сватба с любимия мъж.

...
Като всички момичета, мечтаех за пищна сватба с любимия мъж.
Коментари Харесай

Мъжът, с когото живея от години, официално не е разведен

Като всички девойки, мечтаех за обилна женитба с обичания мъж. Но от 7 години живеем дружно без брак. Родих дете и съумях да привикна с ролята на стопанка, майка и спътница в живота. Партньорът ми обича детето и се грижи за мен. Понякога ми се коства, че е съвършен.

Докато живеехме чартърен, той плащаше. След това взехме дребен апартамент на заем и го платихме дружно. Майка ми е в чужбина, тъй че тя също ни оказва помощ да го изплатим.

Наистина сме доста щастливи дружно. Още повече съзнавам каква късметлийка съм, когато слушам истории за фамилния живот на мои приятелки, не бих живяла и ден с мъжете им под един покрив. Аз съм добра стопанка, обичам уюта, чистотата и миризмата на домашно приготвени сладкиши. Работя на ненапълно работно време, само че имаме задоволително пари. Когато синът порасне, ще си намеря друга работа. Аз съм фешън дизайнер и шивачка. Работя в салон, само че имам доста частни поръчки. Мъжът ми печели добре, тъй че не се лишаваме от нищо.

За него това е втори брак. Партньорът ми има дете от първия си брак.

Той поддържа връзка с щерка си. Помага й финансово, поддържа връзка с родителите на първата си брачна половинка, тъй като момичето живее с тях. Не ме интересува какво се случва в тяхната къща. Съпругът ми доста ме почита поради това. Той споделя за първото си семейство толкоз, колкото сметне за належащо.

Не го лиших от фамилията му, беше свободен и живееше самичък, когато се запознахме. Но от ден на ден се тормозя, че той към момента е женен за тази жена. На приятелките си споделям, че подписът е единствено условност и по тази причина към този момент няма женитба.

Вижте още: Снахата е срещу това синът да ми оказва помощ финансово

Но майка ми упорства Иван да се разведе публично с първата си жена. Тя споделя, че всичко, което сме придобили с него, по закон принадлежи и на нея. Във всичко майка ми вижда скрит план и машинация. Измамите обаче не траят 7 години. Ако Иван искаше нещо от мен, от дълго време щеше да го вземе и да избяга. Ние имаме щастливо семейство, което може да се разбие единствено от неразумните намеси на майка ми. Вече не знам по какъв начин да се оправя с тази жена.

Как смятате? Неоснователни ли са нейните съмнения?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР