Като всеки нормален човек и аз се притеснявам от коронавируса,

...
Като всеки нормален човек и аз се притеснявам от коронавируса,
Коментари Харесай

Страх от COVID-19 тресе Мара Отварачката, певицата пазарува от колата си

" Като всеки естествен човек и аз се тормозя от ковид, както за себе си, по този начин и за околните си. Това е изцяло обикновено в тази обстановка. "   Това показа пред „ България Днес “ певицата Мария във връзка увеличаващите се нови случаи на covid-19 у нас.

Отварачката бе видяна от почитатели по време на шопинг в столицата. На фотосите с които „ България Днес “ разполага се вижда по какъв начин певицата доста внимава с кой и по какъв начин контактува и даже пазари, без да слиза от колата си. Мария с финес подава пари на друга госпожица през отворената врата на возилото, а непознатата жена от своя страна й връчва две торби с облекла. Дали натовареният трафик и неналичието на паркоместа попречват Мария да слезе от автомобила или миньончето заобикаля срещи с хора не е ясно. Изпълнителката обаче е безапелационна, че е обезпокоена за здравето на всички към себе си и прави всичко което е нужно, да се защищити.

За разлика от доста свои колежки, които  споделят съмнителни теории по отношение на вируса Мария е трезвомислеща и не има вяра в конспирации.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР