Като война определи действията на ГДБОП главният прокурор Иван Гешев.

...
Като война определи действията на ГДБОП главният прокурор Иван Гешев.
Коментари Харесай

Гешев: Води се война срещу прокуратурата, ще сезираме европейските институции

Като война дефинира дейностите на ГДБОП основният прокурор Иван Гешев. След като от Софийска градска прокуратура се оплакаха от напън, той даде брифинг и разгласи, че прокуратурата ще сезира българските и европейските институции.

" Не става въпрос за война сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Води се война против прокуратурата. Интерес от това имат единствено нарушителите. Естественият резултат е взрив на престъпността и цената ще я платят българските жители. За пръв път виждам подобен невиждан напън върху прокурори, и то дами. Днес са те, на следващия ден ще са съдиите, вдругиден ще сте вие ", съобщи Гешев.

Чух, че служебният министър Рашко е споделил, че това е професионален спор. Не е. Това е противозаконен, непозволен, напън върху магистрати да извършат закононарушение върху правораздаването. Явно някои хора по този начин възприемат главните европейски правила и стандарти като господство на правото и разделяне на управляващите. Няма да водиме война с никого, с изключение на с престъпността. Независимостта на българските магистрати очевидно би трябвало да бъде непрестанно отстоявана в полза на българските жители ", добави основният прокурор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР