Като водеща в света бойна организация, която провежда събития в

...
Като водеща в света бойна организация, която провежда събития в
Коментари Харесай

GLORY отложиха 2 от своите събития

Като водеща в света бойна организация, която организира събития в международен мащаб през цялата година, GLORY следи от близко неотдавнашното експлоадиране на ковид (COVID-19) в международен мащаб. Тази седмица няколко национални държавни управления оповестиха ограничения за битка с разпространяването на вируса. Белгия е забранила вътрешните събрания на повече от 1000 души, а Съединените щати са въвели мораториум върху пътуванията до и от Съединени американски щати от множеството страни в Европейския съюз.

В светлината на това от GLORY отсрочват идващите си две събития: GLORY 76 ANTWERP, което трябваше да се организира в Антверпен, Белгия на 28 март, и GLORY 77 MIAMI, планувано за 30 май. Нови дати и за двете отсрочени събития ще бъдат оповестени в близко бъдеще. Ето какво показа изпълнителният шеф на GLORY Маршал Зелазник за случая:

Здравето и сигурността на нашите почитатели, спортисти, личен състав и необятната общност са от първостепенно значение. Феновете, които имат билети ще имат местата си непокътнати за разсроченото събитие, само че в случай че не съумеят да участват на плануваната дата, им се дава опция да получат възобновяване или цената на билета им да се употребява като заем към бъдещо събитие на GLORY.

В момента събитието на GLORY, планувано за 20 юни в Ротердам, Холандия, към момента не е наранено, само че GLORY продължава да следи от близко обстановката и ще уведомят почитателите за всички промени, в случай че това стане належащо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР